Trei corturi misterioase au apărut în Piața Mihai Viteazu, iar clujenii au reacționat imediat pe rețelele sociale.
O garsonieră de 15 mp din centrul municipiului Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare cu 81.000 de euro. Locuința este într-o casă la curte și dispune de o terasă, o boxă de depozitare și de loc de parcare.
nZEB Expo 2024 aduce la Cluj-Napoca cea mai mare imprimantă 3D din România, speakeri locali și internaționali din construcții și ateliere practice de construit
În jungla imobiliară din Cluj scapă cine poate! Tot mai mulți tineri au realizat că nu au prea multe șanse să-și achiziționeze o locuință în Cluj-Napoca, mai ales în condițiile în care prețurile par să crească de la an la an.
Municipiul Cluj-Napoca s-a clasat pe locul doi în topul orașelor cu cel mai bun acces la apă curentă în România, în timp ce Sibiul se află pe prima poziție.
Persoanele care încearcă să-și vândă proprietățile pe platformele de imobiliare apelează la tot felul de tertipuri pentru a-și atinge scopul.
Compania Matrix Investments din Cluj-Napoca a încheiat recent o tranzacție notabilă, vânzând Mureș Mall către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” (UMFST) din Târgu Mureș.
O garsonieră de lux din centrul municipiului Cluj-Napoca se închiriază cu 1200 de euro.
O casă cu o suprafață de 100 mp din cartierul Someșeni, municipiul Cluj-Napoca, a fost scoasă la vânzare cu nu mai puțin de 210.000 de euro.
În ultimul deceniu, prețurile locuințelor din Cluj-Napoca au crescut semnificativ, ajungând la valori pe care mulți localnici le consideră „nejustificat de mari”. De exemplu, un apartament de patru camere, cu o suprafață de doar 50 m²
Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca par să crească de la o zi la alta. Până și apartamentele cu o suprafață modestă au ajuns să fie vândute cu prețuri astronomice.
O tânără care s-a mutat din Capitală în Cluj-Napoca a făcut o comparație între cele două orașe.
Dreptul de utilizare a terenului din cartierul clujean Grigorescu, unde era hipermarketul Cora, a fost preluat de doi frați celebri în România. Anterior, acest drept era deținut de omul de afaceri clujean Dorin Bob, prin compania Cluj-Napoca Estate.
Un apartament cu două camere de pe strada Republicii din Cluj-Napoca a fost scos la vânzare cu suma de 300.000 de euro. Locuința are o suprafață de 72 de metri pătrați și este compusă din două dormitoare, bucătărie, baie și o debara generoasă.
Pași esențiali pentru investiții imobiliare sigure: Verificați dezvoltatorul fiți atenți la avans: Faceți plăți esalonate în funcție de progresul construcției.
Un apartament cu o cameră, de 50 de metri pătrați, situat pe Calea Moților, a fost scos la vânzare cu aproape 200.000 de euro, adică 4.000 de euro pe metru pătrat!
O casă cu două camere din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare cu 168.000 de euro.
O casă construită în anul 1934 în cartierul Gruia a municipiului Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare cu 85.000 de euro.
Față de cei 11 ani necesari în Cluj-Napoca, în București este nevoie doar de 6.5 ani de economisire
Cumpărarea unui apartament în Cluj devine o misiune imposibilă: 175.000 euro nu sunt de ajuns! IT-istul clujean: „Agentul îmi cere 2.000 euro suplimentar, doar ca să dea oferta vânzătorului”.
O tânără din Brăila a fost reținută după ce a păcălit mai mulți potențiali chiriași din Cluj. I-a mințit că deține apartamentul pe care îl scotea la închiriere, însă a fugit cu garanția și banii de chirie.
Proprietățile imobiliare se numără printre investițiile preferate de români: țara noastră are în continuare cel mai mare procent de proprietari din Europa, iar o bună parte dintre aceștia dețin mai mult de o locuință.
Piața imobiliară din Florești șochează din nou! Una dintre cele mai ieftine garsoniere disponibile spre închiriere în cea mai mare comună din România costă 250 de euro pe lună.
Comparativ cu anul anterior, prețurile medii solicitate pentru închirierea garsonierelor la Cluj au crescut cu 15%.
Proiectul Metroului merge înainte spune viceprimarul Clujului, Dan Tarcea.
Clujenii expropriați pentru a face loc șantierului Metroului se plâng că despăgubirile oferite nu le permit să-și cumpere o altă locuință în orașul cu cele mai ridicate prețuri imobiliare din România.
Un bărbat care a anunțat pe rețelele de socializare că își dorește să cumpere un apartament cu două camere în Cluj-Napoca, având un buget de 80.000 de euro, a fost ironizat de internauți.
Câştigul salarial mediu brut lunar înregistrat la nivelul economiei naţionale în anul 2023.
Când credeam că nu se poate mai mult, agențiile imobiliare din Cluj ne arată că totul e posibil.
Tot mai mulți români sunt atrași de investițiile imobiliare în străinătate, cu destinații precum Dubai, Egipt, Spania sau Miami printre cele preferate.