Fotografii unice cu marele actor clujean, Florin Piersic, pe stadionul din Cluj! Avea pe piept emblema istorică a Universității - Vezi FOTO


Florin Piersic, supranumit Alain Delon de România, și-a dedicat întreaga viață scenei și publicului, fiind unul dintre cei mai apreciați actori din țară. În 3 iunie, actorul a fost externat de la Spitalul Clinic „Foişor” evoluţia acestuia fiind una favorabilă după intervențiile suferite din cauza unei infecții. 

Ajuns la vârsta de 88 de ani, Piersic a avut în ultima vreme o perioadă mai dificilă. Publicul însă așteaptă în continuare ca marele actor să revină pe scenă. Actorul Florin Piersic a declarat că și-ar putea relua activitatea la Teatrul Național în luna iunie. 

Iubitor și practicant de sport, Piersic a avut mereu o constituție solidă care iată că, l-a ajutat să treacă și peste problemele medicale din ultima vreme.

Clujul Cultural a prezentat două fotografii intrate în posesia redacției cu un Piersic în plină putere, pe terenul de fotbal. Mai exact e vorba de un meci amical Universitatea Cluj-Selecționata artiștilor clujeni, jucat pe vechiul stadion Municipal, la final de ani 80!

Vedem în teren un Florin Piersic în plină forță, tribunele fiind arhipline.

p1.jpeg

Comentarii Facebook