Anca Albu a lucrat până în data de 28 mai 2014 la SRI Cluj, Sectorul Filaj, în dosarul de corupţie în care este implicat Horea Uioreanu.
Consilierul județean Cluj din partea PNL, Ioan Petran, a fost trimis în judecată în dosarul Horea Uioreanu.
Președintele suspendat la Consiliului județean Cluj, Horea Uioreanu, aflat în arest preventiv, se pare că ar fi fost dus din nou, luni, în faţa procurorilor DNA Cluj.
Președintele supendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost audiat, vineri, în dosarul în care un fost subofiței SRI i-ar fi furnizat informații privind supravegherea sa.
Un subofiţer de la Serviciul Filaj a fost prins că furniza informaţii despre acţiunile de supraveghere informativă preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, iar acum apar informații despre un alt caz.
Fostul subprefect al Clujului, Mihea Iuoraș, avea o relație amoroasă cu subofițerul SRI, Anca Albu, care îi furniza informații lui Horea Uioreanu, prin intermediul mamei sale.
Horea Uioreanu rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Justiție i-a respins recursul la decizia Curții de Apel Cluj de arestare pe 30 de zile.
Horea Uioreanu se folosea de un subofițer SRI pentru a aflat informații confidențiale. Procurorii militari de la DNA au deschis un dosar penal în care este acuzat și fostul subprefect Mihnea Iuoraș, demisionar de câteva zile.
Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, susține că filiala nu îi va exclude pe Horea Uioreanu sau pe Ioan Petran, ci va da dovadă de unitate.
Consiliul Județean Cluj este zguduit de scandaluri de corupție. În acest moment sunt arestați președintele Horea Uioreanu și consilierul județean Rareș Pop. De asemenea, este considerat suspect și liberalul Ioan Petran.
Alexandru Uioreanu, fiul președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.
Horea Uioreanu ar fi primit mită aproape zece miliarde de lei vechi, anunță judecătorii de la Curtea de Apel Cluj în sentința prin care a fost arestat Uioreanu pe 30 de zile.
Unul dintre directorii firmei Diferit i-ar fi predat secretarei lui Horea Uioreanu suma de 45.000 de lei, într-un plic, acuză procutorii DNA Cluj, în sentința de arestare emisă de Curtea de Apel Cluj.
Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, ar fi depus banii primiți mită de la oameni de afaceri în contul mamei sale, de 80 de ani.
Consilierul județean PSD, Dan Canta, a cerut demisia lui Horea Uioreanu și Ioan Petran, pentru că au adus atingere imaginii Consiliului Județean Cluj.
Patronul firmei Napoca Construcții, Ioan Bene, a povestit tot ce își aduce aminte din relația pe care a avut-o cu președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.
Partidele politice reprezentate în Consiliul Județean Cluj nu se pot înțelege în privința persoanei care să ocupe funcția de președinte interimar, după arestarea lui Horea Uioreanu.
Avocatul clujean Mihai Teaha și consilier al lui Horea Uioreanu i-ar fi propus acestuia să deconteze fictiv suma de 102 mii de lei către firma MBS Group SRL, cea care costruiește de 5 ani drumul de la Răchițele Ic - Ponor.
Consilierul Horea Uioreanu, Răzvan Pop, ar fi încercat să îl mituiască și pe unul dintre vicepreședinți.
Conform procurorilor DNA Cluj, Ioan Bene, patronul firmei Napoca, i-ar fi dat lui Horea Uioreanu spagă în valoare de 300.000 de lei prin intermediul consilierul acestuia, Răzvan Pop.
Președintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Petran, i-ar fi cerut spagă omului de afaceri Vasile Pogăcean, arestat în dosarul Horea Uioreanu, trei scaune de birou și un foișor.
Procurorii DNA Cluj vorbesc în referatul prin care au cerut arestarea președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, despre faptul că omul de afaceri Vasile Pogăcean ar fi încercat să negocieze reducerea spăgii.
În referatul prin care se propunerea arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horia Uioreanu, apar informații explozive.
Sneatorul Marius Nicoară vrea unitate politică locală, între PNL - PDL și PSD, iar toate partidele să îl susțină pe Mihai Sepelacan în funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, în locul lui Horea Uioreanu.
Surse judiciare susțin că omul lui Horea Uioreanu, consilierul său personal Răzvan Pop, ținea o agendă în care erau trecute spăgile încasate și de încasat.
Curtea de Apel Cluj i-a arestat pe 30 de zile pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi oamenii de afaceri Ioan Bene şi Vasile Pogăcean.
Surse judiciare precizează că procurorii DNA Cluj știu exact ce sume ar fi luat mită președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, dintr-un carnețel unde era ținută evidența banilor.
Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, și oamenii de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean, au fost duși al Curtea de Apel Cluj. Ei vor fi audiați de judecători.
Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a încasat suma de 452.000 de lei mită de la oamenii de afaceri Vasile Pogăcean și Ioan Bene.
Omul de afaceri Ioan Bene a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA Cluj, în scandalul de corupție în care a fost reținut și președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.