Sambata 5 Octombrie

Atmosferă electrizantă în centrul Clujului. 500 de chitariști au cântat la unison în prima zi a festivalului ”Pune mâna pe chitară” VIDEO

Un eveniment spectaculos are loc în acest week-end la Cluj-Napoca, unde 500 de chitariști din 28 de orașe din toată România cântă sincronizați în Piața Unirii.

În 6 şi 7 iulie, "Pune Mâna pe Chitară - Folk & More" a revenit în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, aducând împreună peste 500 de chitarişti alături de nume importante din muzica folk-rock. Pentru al treilea an consecutiv, programul educaţional "Pune Mâna pe Chitară" a organizat un festival unic. Chitariști din toată țara au interpretat cele mai iubite piese folk şi rock împreună cu trupe şi artişti importanţi 

Ziua de sâmbătă a debutat cu serenada din Piaţa Unirii, reunind chitarişti din orașe precum Sibiu, Deva, Făgăraş, Craiova, Curtea de Argeş, Oradea, Arad, Reşiţa, Alba Iulia, Bistriţa, Rm. Vâlcea, Sighişoara, Turda, Botoşani, Slatina, Cisnădie, Jibou, Dej, Tăşnad, Sânmartin, Tg. Frumos, Pişchia, Tg. Lăpuş, Izvoarele, Gilău, Izvoru Crişului.

Printre melodiile româneşti s-au numărat "Noaptea de unul singur" (Emeric Imre), "Adio, deci pe curând"  (Mircea Vintilă) dar și piese internaționale celebre precum "Another Brick in the Wall" (Pink Floyd).

Duminică la eveniment vor participa și artiști de renume ca Bosquito și Semnal M.

Video : Pune mâna pe chitară 

chitara.JPG

pune mana pe chitara 3.JPG

500 chitare.JPG

Comentarii Facebook