Concert Richard Clayderman la Cluj. Renumitul pianist francez va cânta împreună cu Filarmonica Transilvania pentru o cauză caritabilă


Astăzi, 10 octombrie 2024, Cluj-Napoca se pregătește să întâmpine un eveniment muzical de excepție: concertul caritabil susținut de renumitul pianist francez Richard Clayderman. Acesta va avea loc la „Auditorium Maximum”, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 5, începând cu ora 19:00.

Evenimentul este organizat de Asociația „Magnus Prioratus Romaniae” în parteneriat cu Asociația Culturală „AREXERA”. Publicul va avea ocazia să se bucure de o seară plină de muzică și generozitate, într-o atmosferă deosebită, în timp ce contribuie la un scop nobil: sprijinirea tinerelor talente muzicale.

Colaborare Specială cu Filarmonica de Stat Transilvania

Clayderman, cunoscut pentru interpretările sale deosebite, va fi acompaniat de Filarmonica de Stat Transilvania. Repertoriul concertului va cuprinde o selecție variată de piese clasice și melodii contemporane, interpretate cu sensibilitate și tehnică impecabilă.

Scopul concertului este de a susține nouă elevi talentați care provin din medii defavorizate. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru a oferi burse lunare acestor tineri pe parcursul anului școlar, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile muzicale și să-și urmeze visurile.

„Ne dorim să unim comunitatea clujeană într-o seară deosebită, unde muzica lui Richard Clayderman va aduce bucurie și va contribui la un scop important. Este o oportunitate unică de a combina arta cu generozitatea, având un impact real asupra vieților unor tineri talentați,” a declarat unul dintre organizatori.

Concertul promite să fie o experiență de neuitat, oferind ocazia de a contribui la dezvoltarea unor tineri muzicieni și demonstrând puterea transformatoare a muzicii.

Detalii Eveniment:

Data: 10 octombrie 2024

Ora: 19:00

Locația: Sala „Auditorium Maximum”, str. Mihail Kogălniceanu nr. 5, Cluj-Napoca


Comentarii Facebook