Vineri 27 Septembrie

Doi frați din Cluj, un bucătar și un taximetrist, au făcut-o să plângă pe Theo Rose, la Vocea României. ”S-a pogorât Dumnezeu” VIDEO


Frații Andrei și Marcus Mureșan, originari din Dej, au făcut senzație la a doua emisiune din acest sezon ”Vocea Romaniei”. Ei au intrat separat în concurs și au reușit fiecare să întoarcă scaunele juriului.

Mai întâi a evoluat Andrei, care a cântat o piesă mai puțin cunoscută, Segun Quien, în limba spaniolă și a reușit să întoarcă toate scaunele. Juraților le-a plăcut atât de mult vocea sa încât l-au rugat să mai cânte și alte piese. Mai întâi Tudor i-a cerut o bucată din piesa ”Let her go” de la Passanger, apoi Smiley i-a cerut să cânte ceva de la James Blunt și în final Brenciu a dorit să-l asculte cântând o secvență de la Maluma.

Dorit de toți cei patru antrenori, Andrei a ales să rămână în echipa lui Smiley.

În cadrul aceluiași spectacol a evoluat apoi Marcus Mureșan, care a intrerpretat foarte emoționant piesa ”You are the reason”, de la Calum Scott. Atat Tudor Chirilă cât și cuplul Theo Rose / Horia Brenciu s-au întors să-l aleagă în echipa lor, iar Marcus a ales echipa lui Tudor.

Când au constatat că Marcus este fratele lui Andrei, concurentul de mai devreme,Theo Rose a avut ideea să le ceară să cânte impreună pentru a vedea cum se armonizează. Ceea ce a ieșit a fost cu adevărat deosebit, fiecare dintre tinerii clujeni având un timbru absolut special. Ei au cântat emoționant piesa ”All of me” de la John Legend, moment care a făcut-o pe Theo Rose să nu-și mai poată opri lacrimile. ”S-a pogorât Dumnezeu!” a exclamat ea în timpul duetului.

Frații Mureșan au locuit mai mulți ani în Spania, unde au lucrat de tineri în construcții și restaurante.

După ce s-a întors în România, Andrei a studiat la un liceu tehnologic și apoi la Facultatea de Construcții, deși și-ar fi dorit să urmeze un liceu de muzică și Conservatorul. A lucrat un an în construcții, dar a realizat că nu este împlinit, așa că și-a dat demisia, și-a cumpărat o boxă și a început să cânte pe stradă. În prezent, Andrei își câștigă existența din spectacolele stradale și taximetrie. Deși părinții săi au început să accepte faptul că el cântă, frații și sora sa încă speră să aibă un job stabil.

Marcus și-a început cariera în restaurante la doar 14 ani, lucrând ca ajutor de bucătar. De-a lungul anilor, a acumulat experiență în patru restaurante, ultimele două fiind printre cele mai renumite din Cluj. 




Comentarii Facebook