Ediția a 4-a a Cluj Folk a fost cea mai de succes de până acum! Festivalul din acest an a strâns peste 1.100 de fani
Cea de-a 4-a ediția a festivalului Cluj Folk s-a încheiat, fiind cea mai de succes de până acum. Peste 1.100 de fani ai acestui gen muzical au participat la ediția din 2024.
Comparativ cu anul trecut, în ediția din 2024, numărul publicului s-a dublat, festivalul reușind să aducă împreuna peste 1.100 de fani ai acestui gen muzical care au participat atât la concerte, cât și la activitățile din cadrul festivalului.
În cele două zile de desfășurare (7-8 iunie 2024), s-au savurat sonorități folk într-o atmosferă extrem de relaxată iar participanții au ieșit din zona de confort. Vremea a fost excelentă iar concertele artiștilor invitați apreciate de participanți.
Cluj Folk Fest a adus în fața publicului concertele artiștilor Ramona Bivoleanu (câștigător Premiul Publicului 2022), Walter Ghicolescu, Magda Puskas si Majay Gyozo, Focul Viu, Emeric Imre Trio și Vasile Șeicaru, în prima zi, iar în a doua au concertat Jaqueline Crăciun (câștigătoare Concurs CFF 2023), Domnul ICS și Suntem Oameni (câștigători Premiul Publicului 2023 CFF), Vali Șerban, Maria Gheorghiu, Andrei Păunescu și Mircea Vintilă.
Trei zile de distracție pe muzică folk
De asemenea, veteranii Emeric Imre trio și Vasile Șeicaru au ridicat publicul în picioare în prima zi de festival. Surpriza a fost grupul Focul Viu, care a avut un recital dinamic în cadrul căruia publicul a dansat în fața scenei.
În a doua zi de festival Andrei Păunescu, fiul marelui poet Adrian Păunescu, a dovedit că publicul iubește în continuare muzica de la Cenaclul Flacăra dar și rockul, având parte de o repriză instrumentală de melodii celebre din repertoriul unor mari formații de gen.
Festivalul a fost închis de un recital de mare calibru al veteranului Mircea Vintilă, care a demonstrat încă o dată că folkul e un gen muzical nemuritor. Hiturile artistului au fost cântate cap coadă de un public numeros.
Concursul Național de Talente
În cadrul festivalului s-a organizat și Concursul Național de Talente, concurs ce a fost câștigat de grupul The Archivers din Beclean și care este format din: Alex Czirai – voce și chitară , Claudiu Timoce – voce , Bogdan Megyesi – chitară solo Cosmin Marcu – chitară bas, Andrei Găurean – clape , Jerry Zsolt – tobe/percuții
Premiul Publicului a revenit unei puștoaice simpatice de doar 13 ani Alma Lorena! Aceasta cântă la chitară, compune și este pasionată de muzica folk, blues, country.
„Suntem entuziasmați de succesul acestei ediții, în acest loc superb, Camping Colina, foarte aproape de oraș, și totuși în afara lui, un loc perfect pentru acest gen muzical. Suntem mulțumiți de atmosferă și mai ales de cum s-a simțit publicul și de concertele foarte bune la care am asistat, cu artiști care au prezentat cele mai diverse stiluri de folk. Vom organiza și ediția din 2025 iar festivalul să se consolideze, mai ales că ediție aniversară în 2025. Pregătim o serie de surprize artistice”, transmit organizatorii.
Cluj Folk Fest este un festival înființat acum patru ani cu scopul promovării acestui gen muzical și al artiștilor care cântă muzică live, dar și pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură. Festivalul a găzduit până acum două ediții indoor cu 25 de concerte cu artiști naționali cunoscuți, două ediții open-air și a organizat trei ediții din Concursul Național de Talente plus o tabără folk.
4 Comentarii
Festivalurile Trebuie Să Dispară Definitiv Din Lume, Deoarece Sunt Numai Drogați, Drogate, Curve, *****ri Acolo, I-ar Asta Promovează Satanismul:
https://youtu.be/2Qt1JIWjazs?si=s0ziqdCdqVdY4ieQ
Oamenii Și Copiii Ar Trebuii Să Nu Se Mai Ducă Nici-o Dată La Festivaluri De Muzică, Deoarece Muzica Se Poate Asculta Și Acasă, În Căști… Citeste mai departe
repetitie pentru conclavul drogatilor satanisti - de nespus :)
@Ce editie? Vad oameni pe iarba, in 2024.: a 4-a, nu știi citi, boule