Gașca Zurli vine la Cluj cu un spectacol în premieră: „Maya în lumea Zurli” și cu un premiu pentru spectatorii din Cluj


Spectacol Zurli în premieră la Cluj: „Maya în Lumea Zurli” aduce Zâna Poveștilor și un premiu de 800 de lei!

Cluj-Napoca se pregătește pentru un eveniment de excepție! Pe 5 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, îndrăgita trupă Zurli aduce în premieră în Transilvania noul spectacol „Maya în Lumea Zurli”, în care își face apariția cel mai nou membru al echipei: Zâna Poveștilor!

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, promite un spectacol de neuitat, o lecție despre bine și rău, în care copiii vor învăța cum să aprecieze bucuria fiecărei zile. Noua poveste este centrată pe interacțiunile dintre Maya, Tura Vura – simbolul valorilor negative – și Zâna Poveștilor, care vine să aducă ordine și învățăminte din cele mai iubite povești.

Premiu de 800 de lei la tombolă!

Pentru spectatorii din Cluj, trupa Zurli a pregătit și o surpriză specială. Cei care vor fi prezenți la spectacolul „Maya în Lumea Zurli” intră automat într-o tombolă unde pot câștiga o bicicletă Sprint Bike în valoare de 800 de lei! Câștigătorul va fi anunțat pe 8 octombrie.

Spectacolul Zurli a cucerit deja 22 de orașe din România, iar acum, Clujul are ocazia să trăiască magia Zurli în cea mai nouă formulă!

Comentarii Facebook