Duminica 8 Septembrie

Misterul zilei la Cluj. De ce e aici cel mai urmărit YouTuber din lume? Electric Castle oferă 10 permise pe viață dacă e convins să vină la festival! VIDEO


MrBeast este cel mai urmărit YouTuber din lume, cu peste 300 de milioane de abonați, cunoscut pentru videoclipurile sale care constau adesea în sarcini pe care le face pentru o perioadă lungă de timp, făcând sau spunând ceva de mii de ori, provocări și donații care implică milioane de dolari.

Se pare că YouTuber-ul s-ar afla la Cluj-Napoca pentru a filma un videoclip la Salina Turda, care a fost închisă săptămâna aceasta ”pentru o promoție”, dar nu există vreo confirmare oficială în acest sens. El ar fi fost recunoscut de urmăritori în Parcul Central din Cluj-Napoca, dar și in fața hotelului Radisson, care l-au și filmat.

Auzind zvonurile legate de prezența lui la Cluj, organizatorii Electric Castle au lansat o provocare : 

”Invită-l pe Mr Beast la castel! Da, aceasta este provocarea Bonțida Fever numărul 53. Am auzit că ar putea fi la Cluj. Am auzit, de asemenea, că-i plac provocările. Du-te la ultima lui postare pe Instagram și comentează ”join us at @electriccastle”. Oferim 10 permise de acces pe viață pentru 10 mențiuni, dacă vine la Bonțida.”

Jimmy Donaldson și-a început cariera pe YouTube în 2012 la vârsta de 13 ani, sub pseudonimul „MrBeast6000”; conținutul său timpuriu a variat de la Let's Plays la „videoclipuri care evaluează bogăția altor YouTubers”. Cu toate acestea, videoclipurile sale au rămas într-o relativă obscuritate - în medie aproximativ o mie de vizualizări fiecare - până la lansarea videoclipului său din 2017 „I Count To 100,000”, care „a câștigat zeci de mii de vizualizări.

Tânărul a abandonat facultatea după doar două săptămâni, fapt pentru care mama lui a decis să-l dea afară din casă. În loc să meargă la cursuri, își petrecea cea mai mare parte a timpului în mașina sa, editând videoclipuri. Deși nimeni n-a crezut în pasiunea lui, el declarând într-un podcast că oamenii din jur îi spuneau adesea "Tot ce faci este doar să vorbești despre videoclipuri pentru Youtube. Ești prea obsedat de Youtube. Fă-ți o viață”, el n-a renunțat.

Comentarii Facebook