Miercuri 18 Septembrie

O programatoare din Cluj, olimpică la matematică și fizică, a întors toate scaunele la Vocea României. ”Ești una din cele mai mari voci din sezonul ăsta”


Anda Domșa, originară din Dej, care a absolvit recent Politehnica din Cluj-Napoca,  a impresionat la „Vocea României 2024” cu interpretarea piesei „Don’t Rain on My Parade” de Barbra Streisand.

Deși este expertă în programare și calculatoare, vocea sa puternică a făcut ca toți cei patru antrenori să-și întoarcă scaunele. Momentul a fost extrem de emoționant pentru Anda, care a izbucnit în lacrimi de bucurie.

Irina Rimes și Theo Rose au lăudat-o, spunând că este una dintre cele mai mari voci ale sezonului.

Theo Rose: „E evident că ești una dintre cele mai mari voci din sezonul ăsta. Te așteptăm la noi în echipă să dăm cu scena asta de pământ pe mai multe genuri muzicale”

Irina Rimes: „Cred că tu ești fix genul ăla de concurent care aduce aer proaspăt!

Anda a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă.

Anda Domșa are 23 de ani și a absolvit Politehnica. Mama ei și-a dorit să cânte, așa că a dat-o la pian când era mică. Tatăl ei a fost mai reticent privind o carieră în muzică. Anda a fost o elevă de 10 și olimpică pe județ la matematică și fizică. Așa a ajuns să dea la Politehnică, deși părinții au încurajat-o să dea la Drept.

Acum e inginer programator și lucrează chiar la două companii din domeniu.

Pasiunea de a compune muzică i-a venit în timpul pandemiei iar când urcă pe scenă o trec fiori prin tot corpul. I-ar face plăcere să aibă o carieră în muzică. 


Comentarii Facebook