Poezii scrise astăzi pe geamurile magazinelor din centrul Clujului: „Știi ce fain e să vezi oamenii oprindu-se să citească versuri în ploaie? FOTO


Astăzi, centrul Clujului a fost inundat de poezie prin inițiativa "Geamul cu poezie", parte a Festivalului Internațional de Carte Transilvania. Bianca Tămaș a fost una dintre persoanele implicate în proiect, împărtășind experiența pe rețelele de socializare:

"Azi am umplut centrul Clujului cu poezie. Am mers din fereastră în fereastră cu 'Geamul cu poezie', un proiect marca Festivalul Internaţional de Carte Transilvania. Am scris versuri pe geamurile localurilor, magazinelor, instituțiilor din Cluj care ne-au primit. Știi ce fain e să vezi oamenii oprindu-se, chiar și pe ploaie, să citească versurile? Dacă vrei și tu un poem pe o fereastră, venim (în limita posibilităților) la tine, doar anunță-ne!  În curând vom face publică o hartă cu toate locațiile unde vei putea găsi poezii”!, a scris Bianca Tămaș

Proiectul a adus un strop de magie în viețile clujenilor, transformând geamurile orașului în adevărate opere de artă literară. Oamenii s-au oprit, chiar și pe ploaie, pentru a citi versurile, bucurându-se de această experiență unică. Curând, va fi disponibilă o hartă care va indica toate locațiile unde pot fi găsite aceste poezii, oferind tuturor o modalitate inedită de a explora orașul.

Dacă vrei și tu să ai un poem pe fereastră, poți contacta echipa, care va face tot posibilul să ajungă și la tine, în limita posibilităților.

Transformă-ți fereastra într-o pânză pentru versuri și adu poezia în viața ta!

versuri pe geamuri 4.jpg

versurie pe geamuri 5.jpg

versuri pe geamuri 3.png


Comentarii Facebook