Miercuri 18 Septembrie

Acuzată că vinde haine de pe Shein, ispita din Cluj n-a mai tăcut. Cu ce afaceri se ocupă, de fapt, Diandra: „Nu diplomele sunt cele mai importante”


După apariția sa la „Insula Iubirii”, Diandra Moga, ispita din Cluj, s-a confruntat cu un val de critici online, nu doar pentru acțiunile din show, ci și pentru afacerile sale în modă. Pe rețelele de socializare, utilizatorii au viralizat imagini comparând produsele vândute de Diandra cu articole similare de pe Shein și Temu. Aceștia au acuzat-o că se autoproclamă designer și vinde haine ieftine la suprapreț, inducând publicul în eroare.

Într-un interviu pentru Click!, Diandra a răspuns ferm acuzațiilor.

„L’interdit este un brand românesc, creat prin colaborări cu ateliere locale. Produsele sunt fabricate în România și se axează pe calitate și design personalizat. Unforeseen Store este un magazin de import, unde aduc accesorii și haine din diverse surse, inclusiv China, dar nu de pe Shein sau Temu. Multe branduri au aceeași sursă de producție, dar nu înseamnă că toate produsele sunt identice. Trebuie să înțelegem că moda se dezvoltă global, iar designul personalizat și atenția la detalii fac diferența”, a explicat Diandra, pentru sursa citată mai sus.

Deși nu are studii formale în design vestimentar, Diandra a urmat cursuri de consilier vestimentar la Atelierele Ilbah și susține că viziunea și pasiunea sa sunt cele care o definesc.

„Pentru mine, nu diplomele sunt cele mai importante, ci dragostea pentru ceea ce fac. Văd o bucată de material și imediat îmi imaginez ce piesă ar putea deveni”, a mărturisit ea.

Hainele din magazinele Diandrei nu sunt de buzunarul oricui.

„Cel mai ieftin produs pe care îl ofer sunt tricourile, care costă în jur de 399 RON, accesibile pentru cei care vor să aibă o piesă de la mine. Pe de altă parte, cele mai scumpe sunt gecile de piele, care încep de la 2200 RON, dar sunt produse lucrate meticulos, din materiale de calitate superioară. Nu mă afectează părerea altora. Știu cine sunt și ce fac, iar asta este suficient. E loc sub soare pentru toată lumea, iar fiecare este liber să aleagă ce cumpără și de la cine. Ceea ce contează este să faci ceea ce îți aduce bucurie”, a explicat Diandra.

Comentarii Facebook