Vineri 13 Septembrie

Adi Rus, model pentru un magazin de lux din Cluj. Cât de chipeș poate fi soțul Vlăduței Lupău, fost portar la CFR Cluj - FOTO


Vlăduța Lupău și Adi Rus formează un cuplu admirat de întreaga țară, fiind căsătoriți de patru ani. Relația lor a fost mereu un exemplu pentru cei din jur, cuplul având împreună și doi băieți minunați. 

Despre Vlăduța Lupău se știe că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Adi Rus a fost jucător la CFR Cluj, dar a renunțat la fotbal, iar fanii se întreabă din ce își câștigă soțul vedetei existența, în timp ce ea continuă să ridice publicul în picioare la fiecare apariție.

La acest moment, soțul Vlăduței nu mai are nicio legătură cu fotbalul. În presa locală se vorbea despre deschiderea unei afaceri în Cluj-Napoca, iar mai exact ar fi fost vorba despre o firmă de pază condusă de fiul fostului chestor de poliție Toma Rus. 

Mai nou, se pare că Adi Rus cochetează și cu industria modellingului. Soțul chipeș al Vlăduței Lupău reprezintă un brand de lux din Cluj care vinde o selecție de costume elegante. 

Adi Rus a explicat de ce a renunțat la fotbal:

„Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR, pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului. Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc.

Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr”, a declarat fostul fotbalist pe o rețea de socializare.

adi.jpg

rus.jpeg


Comentarii Facebook