Adina fosta iubită a lui Andrei de la Insula Iubirii seamănă leit cu ispita din Cluj. A fost abandonată în direct pentru Cristina, povestea se repetă


Povestea de dragoste dintre Cristina și Andrei Rotaru, concurentul de la „Insula Iubirii” îndrăgostit de ispita din Cluj, a început la show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”. Andrei avea 27 de ani când a participat la preselecțiile sezonului 3. El afirma că a avut multe relații și că nu a înșelat niciodată. De cealaltă parte, Cristina avea 21 de ani și mărturisea că nu l-a uitat pe fostul iubit, cu care a avut o relație de câțiva ani.

„Eu sunt o persoană care se îndrăgostește la prima vedere. Pentru mine nu este, să spunem, ne mai cunoaștem, ne mai întâlnim și după te iubesc”, afirma Andrei.

Fosta iubită a lui Andrei, Adina intra în direct și dădea bomba. Ea dezvăluia că nu s-au despărțit și că au în continuare o relație, având planuri de nuntă. 

„Da, eu am mințit-o, nevrând. Știam că o să vin aici și că nu o să găsesc pe cineva care să-mi placă. Voiam să văd dacă pot să mă îndrăgostesc de altă persoană și să nu mai sufăr. Era exact vorba de asta, ceea ce simțeam eu înăuntrul meu. Nu știu dacă am o relație cu ea. Așa ar fi venit, să fie iubita mea. Nu știu dacă mai este. Dacă ea spune că este, este”, a zis Andrei.

Slăbiciunea lui Andrei pentru brunete se știe de atunci. Focoasa ispită din Cluj, Diandra Moga, seamănă leit cu Adina, tânăra pe care a părăsit-o Andrei Rotaru după ce a decis să înceapă o relație în direct cu Cristina Rotaru, acum 10 ani. 

foto. Diandra Moga, ispita din Cluj

didi.jpg

foto. Adina, iubita lui Andrei Rotaru, înainte de formarea cuplului cu Cristina Rotaru

fata.jpeg

Comentarii Facebook