Admiră peisajul de la înălțime, dintr-un balon cu aer cald, la parada baloanelor pe cer. Unde și când să fii pentru o experiență de poveste FOTO


Baloanele cu aer cald vor colora din nou cerul județului Mureș, în comuna Eremitu, în 2024, cu ocazia celei de-a 18-a ediții a Paradei Baloanelor cu aer cald. Între 27 și 29 septembrie, acest eveniment spectaculos promite să atragă sute de participanți dornici să trăiască o experiență unică, plină de aventură și relaxare.

Parada Baloanelor cu Aer Cald este cunoscută pentru momentele magice pe care le oferă atât celor care aleg să se ridice la înălțimi amețitoare, cât și celor care preferă să admire acest spectacol aerian de la sol. Frumusețea peisajului de toamnă, combinată cu siluetele colorate ale baloanelor ce plutesc grațios deasupra pământului, creează o atmosferă de poveste, greu de uitat.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți umple sufletul de bucurie și ochii de peisaje uimitoare, notează-ți în calendar aceste date: 27–29 septembrie 2024. Este o ocazie pe care nu vrei să o ratezi! Pe măsură ce detaliile evenimentului vor fi făcute publice, vei afla toate informațiile necesare pentru a te bucura la maximum de această experiență de neuitat.

„Baloanele cu aer cald revin și în 2024 în județul Mureș, la Parada Baloanelor cu Aer Cald. Baloanele, spiritul de aventură și relaxarea îi așteaptă pe toți cei care doresc să admire frumusețea peisajului de toamnă de la înălțime. Până revenim cu detalii, puteți să vă treceți în calendar data ediției a 18-a a Paradei Baloanelor cu Aer Cald: 27–29 septembrie 2024”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Comentarii Facebook