Afacerea de succes din care Delia Matache și soțul ei își permit orice poftă! Au investit încă de la început o sumă uriașă


Delia și Răzvan Munteanu formează un cuplu puternic, atât în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională. Cei doi își permit orice poftă datorită afacerii profitabile pe care o au.

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Delia Matache și Răzvan Munteanu, duc o viață de lux și opulență. Cei doi își permit 

Delia nu este doar una dintre cele mai cunoscute și avute artiste din România, dar are și norocul de a-l avea alături pe soțul său, Răzvan Munteanu, care îi asigură o viață lipsită de orice stres financiar.

Afacerea de milioane din care Delia și soțul său își permit o viață de lux

Despre soţul vedetei se ştie deja că este un afacerist de mare succes, acesta intrând pe piaţa financiară, în urmă cu mai mulţi ani, cu mai multe cluburi în Centrul Vechi. Alături de banii aduși de Delia, cei doi au reușit să pună pe picioare o afacere de milioane de euro care le oferă confortul unei vieți de lux, lucru demonstrat fie de piesele vestimentare ale artistei, fie de vacanțele opulente în care pleacă destul de des.

De curând, s-a aflat că Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, sunt acționari la One United Properties. Este vorba despre unii dintre cei mai productivi dezvoltatori de pe piaţa imobiliară din Bucureşti. Ca exemplu, un penthouse din complexul One Verdi Park se vinde la ora actuală cu peste 6 milioane de euro, iar din fiecare apartament vândut, cei doi soţi primesc o cotă parte.

Răzvan Munteanu povestea că a plătit o sumă mult mai mică pe investiţie, motiv pentru care profitul se poate contoriza, într-un final, la milioane de euro.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living. Este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă. Ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras”, spune,a în 2020, Răzvan Munteanu, pentru Profit.ro.

Dincolo de căsnicia lor, Delia are încredere deplină în Răzvan Munteanu. El s-a ocupat ani la rând de cariera muzicală a soţiei sale, luând cele mai bune decizii. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, după o relaţie de doar doi ani. Momentan, locuiesc într-un apartament de lux în partea de nord a Capitalei. Valoarea acestuia depăşea un milion de euro la momentul achiziţiei şi a fost modificat după preferinţele Deliei. Locuinţa are peste 400 de metri pătraţi şi este dotată cu o terasă mare, un dressing uriaş şi o piscină de invidiat, pentru romaniatv.ro.


Comentarii Facebook