Alexia Eram, fiica Andreei Esca, în compania unui tânăr misterios, după despărțirea recentă de Mario Fresh. Alexia Eram zâmbește din nou! FOTO


Alexia Eram radiază după despărțirea de Mario Fresh! A fost surprinsă în compania unui tânăr misterios

Alexia Eram, fiica cunoscutei prezentatoare de la Pro TV Andreea Esca, dovedește că viața merge mai departe după despărțirea de Mario Fresh, partenerul ei timp de opt ani. Tânăra a fost surprinsă alături de un nou pretendent, un tânăr atrăgător care, se pare, îi aduce zâmbetul pe buze. Alexia nu lasă nicio urmă de tristețe să apară, bucurându-se de fiecare moment, iar compania acestui nou bărbat ar putea fi motivul pentru care radiază de fericire.

Sursa Foto: CANCAN.ro

Screenshot 2024-10-14 110411.png


Alexia Eram, întâlnire la cafenea cu tânărul, urmată de vizită la un magazin de mobilă

Recent, Alexia și noul ei însoțitor au fost văzuți într-o cafenea, unde au petrecut timp împreună într-o atmosferă relaxată și plină de voie bună. Ulterior, cei doi s-au retras într-un magazin de mobilă, sugerând poate o reamenajare a „cuibușorului” Alexiei. Tânăra părea extrem de binedispusă în preajma bărbatului misterios, iar fotografiile dezvăluie o Alexia zâmbitoare și relaxată.


Screenshot 2024-10-14 110356.png

Despărțirea oficială de Mario Fresh

Despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh, anunțată în urmă cu ceva timp și confirmată ulterior de cântăreț pe rețelele sociale, a surprins pe mulți, având în vedere că cei doi au fost împreună timp de opt ani. În încercarea de a-și reveni după această ruptură, Alexia a ales să își refacă energia la Săptămâna Modei de la Paris, unde a petrecut câteva zile de relaxare. Întoarsă în țară, ea a decis să-și continue viața fără regrete și, se pare, cu o nouă companie care îi aduce zâmbetul pe buze.

Mario Fresh în Dubai, departe de peisaj

În timp ce Alexia își face noi prieteni în București, Mario Fresh a ales să părăsească România și să plece într-o escapadă exotică la Dubai.


Comentarii Facebook