Alin Oprea își acuza fosta soție că l-a lăsat pe drumuri și fără niciun ban în buzunar. Cum arată vila din Cluj în care locuiește cu Medana


Alin Oprea își acuza fosta soție că l-a lăsat pe drumuri și fără niciun ban în buzunar, după o viață întreagă de muncă. Despre Medana se spunea că ar câștiga mult mai bine decât fostul solist al trupei Talisman, iar imaginile cu interiorul vilei în care locuiesc cei doi i-au surprins pe mulți. Totul este făcut în stil regal.

Recent, soția faimosului artist a public at o serie de videoclipuri în care dragostea li se citește pe față, dar totodată fanii au putut observa și cum arată casa lor!

4.jpg

Fanii au putut sesiza faptul că Alin Oprea și soția lui Medana nu locuiesc într-o casă oarecare, ci chiar în una la care mulți doar visează. Nu, nu doar că se întinde pe o suprafață mare, ci are și numeroase piese de mobilier vechi, care costă foarte mult în ziua de azi, dar și multe decorațiuni extrem de valoroase și scumpe.

3.jpg

„Noțiunea de “acasă” se simte doar când Dumnezeu sălășluiește în ea. Poți avea toate bogățiile lumii, dacă nu îi ai pe Dumnezeu, nu ai nimic. Indiferent că e spațioasă sau nu, modestă sau elegantă, dacă acea casă este încărcată cu iubire, rugăciune și credință, vom avea liniștea si echilibrul mult visate. În funcție de felul nostru de a fi și de a gândi, noi singuri trăim propriul rai sau propriul iad.

Alegerile ne aparțin. Așa că eu aleg să anulez orice gând negativ când simt că el apare, înlocuindu-l cu o rugăciune și cu un zâmbet. Dacă avem sănătate și pe cineva care să ne iubească, suntem bogați cu adevărat. Simt iubirea lui Dumnezeu și mă simt o femeie binecuvântată. Am primit de la viață tot ceea ce am visat când eram copil”, spunea frumoasa soție a artistului. 

1.jpg

Comentarii Facebook