Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară. Celebra influenceriță clujeană a născut o fetiță perfect sănătoasă


Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară. Influencerița a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă!

Nașterea a avut loc după un travaliu de peste 8 ore, iar Alina Ceușan a fost sub atenta supraveghere a medicilor de la unitatea medicală unde s-a prezentat în urma contracțiilor puternice resimțite în dimineața de joi.

„Am avut contracții reale de duminică. Iată-l pe Raul, mai stresat decât mine, pentru că mergem la spital. Am făcut toate testele necesare.

Ne pregătim încet de intervenție. Sunt niște contracții, de duminică au început să fie mai puternice și azi noapte la fel. M-am foit destul de mult. Nu îmi vine să cred că o s-o vedem așa de curând, nu îmi vine să cred că se întâmplă”, le-a spus Alina Ceușan fanilor de pe Instagram.

Deși fanii erau la curent cu evoluția sarcinii datorită postărilor ei pe Instagram, marea veste a nașterii nu a fost dată chiar de ea, ci de buna ei prietenă, Andreea Popescu.

Acesta este al doilea copil al influenceriței, care este cunoscută și pentru participarea la show-ul „Asia Express”. Alina Ceușan trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni cu Raul Tişa. Cei doi mai un un băiat, Rock. 

Comentarii Facebook