Anda Adam, clipe de panică într-un mall din Cluj. Ce a pățit artista la Cluj, cu foarte puține zile înainte de nuntă!


Anda Adam, momente de panică la Cluj

Cu doar câteva zile înainte de nunta ei cu Yosif Mohaci, Anda Adam a avut parte de un incident neplăcut care i-a dat emoții mari. Artista, care se pregătește să-și unească destinul cu partenerul său pe 29 iunie, în fața a 500 de invitați, a fost la un pas să rămână fără inelul de logodnă.

Incidentul s-a petrecut recent într-un mall din Cluj. Anda Adam era la cumpărături și a încercat mai multe articole vestimentare. După sesiunea de shopping, s-a oprit la un restaurant pentru a lua masa, iar când era gata să plece, a observat că inelul de logodnă, primit de la Yosif Mohaci, dispăruse de pe deget.

 ”Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj. Eram în Cluj, am fost la magazin, m-am fâțâit eu tot mallul, plec de acolo, plec să luam masa cu finii. Când ajung să mă spăl pe mâini, mi s-a părut că e mâna cam goală și că nu mai am inelul. Am derulat filmul și mi-am dat seama că am pierdut inelul. Probasem niște haine, am fugit la mall și am zis că atunci când am probat, nu am simțit când s-a agățat inelul, l-am tras și nu mi-am dat seama” a povestit Anda Adam într-o emisiune TV. 

Se pare că inelul era foarte valoros, nu doar ca din punct de vedere sentimental, ci și material. Așa că, deși ploua torențial, iar soțul i-a spus să renunțe, cuprinsă de panică, Anda a fugit să caute bijuteria pierdută. După ce a verificat fiecare magazin în care fusese, fără succes, aproape că se resemnase. În acel moment, un șofer de ridesharing s-a apropiat de ea și i-a înmânat inelul găsit în parcarea mall-ului și a putut răsufla ușurată. „Am avut un nod în gât până când l-am găsit”, a povestit Anda Adam.

Comentarii Facebook