Anda Adam, nuntă spectaculoasă în club cu acrobați, fete suspendate în globuri și muzică cu Florin Salam și Tzanca Uraganu- VIDEO


Anda Adam, nuntă spectaculoasă cu acrobați, fete suspendate în globuri și muzică cu Florin Salam și Tzanca Uraganu. 30 de mii de euro doar decorul și florile


Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam va organiza în weekend o nuntă de neuitat într-un club exclusivist din București. Artista a cheltuit 30.000 de euro doar pentru decor și flori, dorind ca totul să fie perfect în ziua cea mare.

Meniul ales de miri reflectă un mix rafinat între bucătăria franțuzească și cea românească, pentru a satisface gusturile celor aproximativ 300 de invitați. „Am acordat o atenție deosebită meniului pentru petrecere. Vom avea aperitive pe stil franțuzesc, pește Halibut, Wellington beef și multe alte delicatese. Candy barul va combina prăjituri românești și franțuzești”, a spus Anda Adam.

Nunta va începe cu o ceremonie religioasă la Mănăstirea Cașin, urmată de o petrecere în club, unde invitații vor fi tratați cu un spectacol artistic impresionant. „Vom avea între 250-300 de invitați și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Am pregătit un program artistic minunat! Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași și Florin Salam vor cânta pentru noi. Avem 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!”, a declarat mireasa entuziasmată.

Petrecerea de nuntă va fi complet atipică, desfășurându-se într-un club pentru a recrea atmosfera vibrantă a unei super petreceri de tip Lio Ibiza. „Am ales această locație pentru că ne dorim o super petrecere. Vom avea acrobați, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri și multe alte surprize. Spre dimineață, Florin Salam va încheia seara cu un spectacol memorabil”, a explicat Anda Adam.

Cu o atmosferă de neuitat și un program artistic de excepție, nunta Andei Adam se anunță a fi evenimentul lunii, plin de extravaganță și momente spectaculoase.

Vedetele s-au întrecut deja în video-uri care mai de care invitând oamenii la nunta Andrei Adam în Club. 



Comentarii Facebook