Anda Adam, rochie de mireasă uriașă: de abia a intrat pe ușă! Afacerile din Cluj nu au mers, dar nunta artistei a eclipsat orice eveniment monden-VIDEO


Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au pășit în fața altarului sâmbătă, 29 iunie. Artista strălucește la propriu în rochia de mireasă care a eclipsat toate privirile. 

Artista a avut o rochie de mireasă ultra voluminoasă, cu care și-a impresionat invitații. Anda a avut și o diademă de prințesă, în ton cu rochia opulenta.

Nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci a fost de departe nunta anului! Artista și soțul ei s-au întrecut pe ei și au organizat un adevărat spectacol, într-un club de fițe din Capitală! Rochia îmbrăcată de Anda la cununia religioasă a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme, iar tortul mirilor a fost unul impresionat, de patru etaje. Nașii Oana și Gerald Ciolacu au venit tocmai din Las Vegas. 

Spre dimineață, atmosfera a fost întreținută de celebrul Florin Salam. „Regele manelelor” a făcut show la nuntă, așa cum era de așteptat, au curs dedicațiile, iar invitații s-au distrat pe cinste până în zori.

Printre cei 300 de invitați de la nuntă s-au numărat și foarte multe vedete din show-biz, precum Roxana Vancea și soțul ei, Xonia, Oana Roman, Iasmina și Bradford Hill. Anda Adam și Yosif Mohaci au ales un meniu româno-franțuzesc pentru nunta lor, iar numai în flori și în decoruri cei doi au investit 30.000 de euro. 

Fițele de București n-au mers la Cluj. Clubul Andei Adam s-a închis la doar doi ani de la deschidere

Cântăreața Anda Adam și logodnicul ei, Eudor Yosif Mohaci, au deschis în martie 2022 un club de fițe la Cluj. Doi ani mai târziu însă, locația pare să se fi închis, iar spațiul de 260 de mp este scos la vânzare. 

La deschidere vedeta declara că a investit în Diamond Club, situat în cartierul Zorilor, peste 100.000 de euro.

La petrecerea de inaugurare a clubului artista și soțul său afacerist au adus o limuzina de lux pentru invitați, cea mai bună șampanie, covor roșu și DJ-i de seamă. Însă se pare că treburile nu au mers prea bine la clubul blondinei. 

Anda Adam se plângea la acea vreme că locuitorii Clujului nu au apreciat-o suficient pentru că a deschis un club în oraș și a investit sute de mii de euro. 

Comentarii Facebook