Duminica 8 Septembrie

Andra şi Cătălin Măruţă vor fi naşi de botez pentru fiul Vlăduței Lupău. Cea mai iubită cântăreață din Ardeal a făcut anunțul


Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Cântăreața a născut, luni, 8 iulie, iar micuțul Isaia a fost așteptat cu nerăbdare de toți cei apropiați. 

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a explicat că un factor decizional în alegerea numelui a fost și fiul său, Iair, cu care discutase despre diferite variante de nume.

De asemenea, ea a cerut sfatul Andrei Măruță, care a ajutat-o să se hotărască asupra numelui. Ulterior, Vlăduţa Lupău a spus în direct că prezentatorul TV și Andra Măruță vor fi cei pe care ea și soțul ei, Adi Rus, i-au ales să-l boteze pe fiul lor, Isaia.

vl.jpg

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Comentarii Facebook