Andrei de la „Insula iubirii”, cucerit de o ispită din Cluj, aspru criticat de mama-soacră: „Capul sus, fetița mamei. Nu te merită!”


Andrei Rotaru, concurent în cadrul emisiunii „Insula Iubirii' de la Antena 1, se confruntă cu critici dure din partea mamei partenerei sale de viață. Mama Cristinei Rotaru și-a exprimat public dezaprobarea față de comportamentul acestuia. Declarațiile vehemente ale soacrei au venit după ce Andrei a fost filmat în Thailanda, în timp ce o ținea de mână pe Diandra Moga, una dintre ispitele show-ului de la Cluj. 

Gestul acestuia nu i-a picat deloc bine mamei Cristinei, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își susține necondiționat fiica.

foto. Diandra Moga - ispita din Cluj

ispita.jpeg

Femeia a subliniat că tânăra de 37 de ani nu este respectată așa cum ar trebui de soțul ei, sugerând că Andrei nu este demn de încrederea și dragostea Cristinei. Se pare că Andrei a fost cel care a dorit să testeze relația lor participând la emisiunea „Insula Iubirii'.

„Capul sus fetița mamei. Nu ai de ce pleca capul. Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și respectă. Te iubesc, îngerul meu de copil.

Insula iubirii și-a dorit-o soțul tău, să-și arate de ce e capabil. Dezamăgire Andrei Rotaru totală”, a transmis mama Cristinei Rotaru de la Insula Iubirii, scrie cancan.ro. 

Soacra lui Andrei Rotaru a mai punctat că nu este nimic regizat la TV.

Vezi și: Cine este Diandra, ispita din Cluj care l-a cucerit iremediabil pe Andrei Rotaru la Insula Iubirii. A distrus o căsnicie de 10 ani în câteva zile

Comentarii Facebook