Vineri 20 Septembrie

Andrei Rotaru, îndrăgostit de ispita din Cluj, acuză Antena 1 de „regie falsă”. A rostit cuvinte dureroase în emisiune? „O zi poate șterge 10 ani”


Andrei Rotaru, concurentul de la „Insula Iubirii”, îndrăgostit de Diandra Moga, ispita din Cluj, acuză Antena 1 de „regie falsă”. 

Într-o postare pe Facebook, care a fost ulterior ștearsă, Andrei Rotaru a dezvăluit că Antena 1 ar fi modificat contextul unor afirmații făcute de el în cadrul emisiunii, pentru a crea o impresie eronată asupra relației sale. Acesta a specificat că o frază importantă din emisiune, care sugera că o singură zi poate șterge 10 ani de relație, a fost prezentată distorsionat, scrie spectacola.ro.

and.jpg

„Și da… Antena 1 a regizat fals faza cu „o zi poate șterge 10 ani”. Adevărul a fost așa. În contextul în care eu am fost întrebat pe sute de părți, mii de întrebări ca domnii să poată scoate post ce vor! „Cristina a fost prezentă o zi din 10 ani de relație”. Ăsta e adevărul. Și fiți reali cu toții”, a scris Andrei Rotaru pe pagina sa de Facebook.

andrei.jpg


După întoarcerea din Thailanda, deși inițial părea că Andrei și Cristina încă formează un cuplu, recent, bărbatul a confirmat că cei doi s-au separat. Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” în urmă cu 10 ani și au construit o relație aparent solidă, care a culminat cu căsătoria. Însă, participarea lor la „Insula Iubirii” a scos la iveală tensiuni și îndoieli în relație, mai ales din partea lui Andrei, care a fost atras de ispita din Cluj, Diandra Moga.

Pe parcursul emisiunii, Andrei și Diandra au petrecut timp împreună și chiar s-au sărutat, însă ispita a declarat ulterior că nu își dorește o relație cu un bărbat căsătorit. Aceasta a subliniat că, deși simte o compatibilitate cu Andrei, nu vede un viitor alături de el după finalizarea emisiunii.

„Facem parte două lumi total paralele. Eu nu vreau să mă mut de la Cluj. Nu știu cum vede el toată treaba asta. Poate o să se schimbe direcția lucrurilor, nu zic nu, că depinde de el ca bărbat, dar oricum simt deja că suntem super lipiți”, a spus bruneta.

Comentarii Facebook