Duminica 8 Septembrie

Andrew Tate a urcat pe scena Beach Please alături de un rapper cunoscut! Selly explică cum a ajuns controversatul influencer în fața publicului - VIDEO



În weekend, în Costinești a avut loc unul dintre cele mai mari festivaluri din România. 

Festival Beach Please, organizat de cunoscutul vlogger Selly, pe numele său real Andrei Șelaru a adus zeci de artiști internaționali pe scenele de pe litoral.

Printre aceștia s-a numărat și rapperul american French Montana, care spre șocul multora l-a adus pe scenă pe Andrew Tate, cunoscut pentru declarațiile sale controversate online. 

Influencerul a intrat pe scenă pe ritmuri de manele.

Selly spune că prezența acestuia pe scenă a fost o surpriză și pentru organizatori. 

,,Legat de prezența lui Andrew Tate, acest personaj controversat pe scenă cu French Montana.

1 la mână noi nu știam că va fi acolo, pentru că nu cerem niciodată o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă. Nu cerem treaba asta pentru că nu este treaba noastră.

Noi punem la dispoziție o platformă, nu înseamnă că eu ca organizator aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că este ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz.

Dacă mă întrebați pe mine ce poziție am eu Selly persoană fizică, eu Selly sunt conștient că unele dintre mesajele care sunt transmise pe scena din spatele meu, sunt, după părerea mea greșite”, a explicat Selly.  

Amintim că Andrew Tate și fratele lui au fost trimiși în judecată de DIICOT anul trecut, fiind acuzați de organizarea unui grup infracțional, viol, trafic de persoane și violențe.


Comentarii Facebook