Duminica 8 Septembrie

Antonela Pătruț, apariție de milioane cu un Porsche. Fostul patron de la CFR o răsfață enorm pe iubita cu 24 de ani mai tânără, urmează inelul? - VIDEO


Antonela Pătruț și Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sunt împreună deja de câteva luni bune, iar milionarul îi face toate poftele iubitei sale, cu 24 de ani mai tânără. 

Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, o tratează ca pe o regină pe Antonela Pătruț și îi face toate poftele. Femeia este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează tot ce-i cumpără iubitul său milionar.

Recent, Antonela s-a afișat cu un look de milioane, roșu, la volanul unui bolid de lux de aceeași culoare.

Milionarul continuă să o surprindă pe iubita sa cu cadouri scumpe, dar și cu plimbări cu avionul privat. Să urmeze oare cererea în căsătorie?

antonela1.jpg

Antonela Pătruț și Arpad Paszkany s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar apoi s-au văzut față în față pe data de 14 februarie. Milionarul a cucerit-o din start după ce a surprins-o cu o călătorie în Malta.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult.

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vreau să mă căsătoresc?

Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește, iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, spunea Antonela Pătruț pentru Click!.

Comentarii Facebook