Antonela Pătruț, trai de prințesă alături de fostul patron de la CFR Cluj: „Suntem foarte fericiți/Învăț limba maghiară”


Antonela Pătruț (28 de ani), actuala iubită a lui Arpad Paszkany (52 de ani), fostul patron CFR Cluj, duce o viață de prințesă de când se iubește cu celebrul milionar. Relația celor doi pare a fi una tot mai serioasă, având în vedere că nu pot sta despărțiți, nici măcar o zi.

Antonela are parte de cadouri scumpe, cum ar fi o mașină de peste 100.000 de euro, vacanțe de lux, dar și multe alte lucruri la care unele domnițe doar visează.

Vezi și: Paszkany nu se uită la bani când vrea să surprindă! Fostul patron de la CFR - bolid de lux pentru iubita cu 24 de ani mai tânără: „A venit iepurașul”

„După o lungă ședere în Dubai ne-am întors în Europa. În ultima perioadă am petrecut mai mult timp în Budapesta, oraș care îmi place foarte mult și pe care încep să îl cunosc din ce în ce mai bine.

Am început să mă acomodez și cu circulația, conducând mașina pe care am primit-o pe Paște, un cadou minunat din partea iubitului meu. Fac progrese și în ceea ce privește învățarea limbii maghiare, îmi doresc până la sfârșitul anului să o pot vorbi fără probleme”, a spus Antonela Pătruț, pentru Click!

Arpad Paszkany s-a aflat la conducerea clubului de fotbal CFR Cluj până în anul 2014. Astfel, perioada în care clubul de fotbal a fost patronat de Arpad căpătase o mare amploare, necesitând multe sacrificii financiare. Totuși, Arpad a decis să renunțe la conducerea CFR Cluj în anul 2014, când era deja în insolvență.

„Iubitul meu este foarte bine, se ocupă de afacerile lui, dar rămâne suficient timp și pentru noi. Mă răsfață foarte des cu multe cadouri și surprize de toate felurile. Suntem foarte fericiți.

În scurt timp vom pleca la casa din Marbella, unde vom petrece mare parte din perioada verii. Acolo vom fi împreună cu mai mulți prieteni cu care vom vizita diferite locații de pe Costa del Sol și Portugalia. Am să vă țin la curent pe Instragram”, a mai precizat blondina pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook