Miercuri 18 Septembrie

Antonia s-a fotografiat în intimitatea dormitorului, iar fanii au reacționat imediat: „Cea mai frumoasă femeie din România”


Cu trăsături inconfundabile și o siluetă suplă, sculptată prin antrenamente intense, Antonia își surprinde constant fanii prin ținutele pe care le alege. Mulți o consideră una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, apreciindu-i nu doar frumusețea, ci și carisma și simțul umorului.

Pe lângă aspectul ei de invidiat, Antonia se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată care o susține și o apreciază la adevărata valoare.

Recent, artista și-a încântat cei 2,8 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o serie de fotografii din dormitor, surprinsă relaxându-se întinsă pe pat.

Artista a pozat cu formele la vedere, punând pe jar imaginația fanilor care au asaltat-o cu comentarii laudative:

„Ne omori”;

„Ești cea mai frumoasă”;

„Cea mai frumoasă femeie din România”;

„Antonia și frumusețea ei!”.

Invitat recent la un podcast, Alex Velea a vorbit fără rețineri și despre detaliile intime care aduc sarea și piperul în relația lui cu frumoasa Antonia.

„Eu pe ea nu o înșel, nu pentru că ar afla, ci pentru că nu simt. (…) O combinație de la sex la felul în care exprimi, atât tu ca bărbat femeii, cât și invers, felul în care o susții, felul în care îi faci complimente, să nu uiți de treburile acestea, să nu intri într-o rutină proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire”, a declarat Alex Velea, potrivit Spynews.

Comentarii Facebook