„Anul care vine să fii mai plinuță”- Îndrăgita artistă Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere! Soțul ei i-a făcut o declarație de dragoste


Îndrăgita artistă Carmen de la Sălicua a împlinit de 36 de ani miercuri, 2 octombrie. Ardeleanca și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni, iar apropiații s-au asigurat că va primi încă de la primele ore ale dimineții cu buchete de flori impresionante.

Soțul ei, Marian Corcheș, a avut grijă să-i facă o urare artistei și pe rețelele de socializare. El a început cu o declarație de dragoste, spunându-i lui Carmen că își dorește să îmbătrânească împreună, dar și că vrea ca anul viitor să fie „mai plinuță”, semn că cei doi au în plan să devină părinți cât mai curând. 

Și dacă azi am fost lângă tine și am sărbătorit împreună alături de familiile și prietenii noştri, nu vreau să treacă ziua ta fără să te sărbătoresc şi aici în lumea virtuală! Îmi doresc să îmbătrânim împreună și anul care vine să fii mai plinuță. La mulţi ani, soția mea frumoasă! Te iubesc, sufu meu!”, a scris Marian Corcheș pe rețelele de socializare. 

Artista a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au urat „La mulți ani!”, dar mai ales familiei ei, căreia îi este recunoscătoare.

img (10).jpg

Comentarii Facebook