Duminica 8 Septembrie

Anunțul amuzant al unui clujean ce vrea să scape de doi cocoși „arțăgoși”: „Abia au trecut de adolescență/ Nu le mai place libertatea. Își caută cratiță”


Un clujean vrea să scape de doi cocoși „arțăgoși” cu un anunț amuzant: "Nu le mai place libertatea!"

Un anunț plin de umor a fost postat pe rețelele de socializare de un clujean exasperat, care  încearcă să găsească o cratiță pentru cei doi cocoși ai săi, mari, frumoși, dar teribil de „arțăgoși”.

Adolescenții din ziua de azi... nici măcar cocoșii nu mai vor libertate! Vor să se așeze comod... în cratiță!

Cei doi rebeli înaripați, cântărind între 3 și 3,5 kilograme fiecare, sunt oferiți la vânzare pentru 25 de lei pe kilogram viu sau 30 de lei pe kilogram gata de grătar.

Se pare că deși clujeanul în cauză le-a oferit toată libertatea din lume, ”adolescenții” nu mai sunt fericți cu ”regimul de libertate”, și tot ce-și doresc e să sfârșească într-o cratiță. Așa că cine el să le refuze dorințele? 

”Am doi cocoși mari,frumoși, dar tare arțăgoși. Abia au trecut de adolescență și nu le mai place regimul de libertate și-și caută cratița potrivită. Pentru cei interesați 25 lei/kg viu sau 30 kg/gril. Au 3-3,5kg. fiecare”, a postat clujeanul care vrea să scape de cocoșii ”arțăgoși”.

Locuitorii Clujului se amuză de anunț  și speră să îl ajute pe proprietar să-și îndeplinească promisiunea față de cocoșii rebeli: Sperăm să fie o cratiță mare, că aceștia doi au o personalitate uriașă.

Până când își vor găsi cratița ideală, amuzați-vă de povestea păsărilor care vor să renunțe la libertate pentru o viață confortabilă în cratiță. 

Comentarii Facebook