Vineri 27 Septembrie

Artista din România care l-a șocat pe Nelson Mondialu’: „A cerut 1000 de euro pe minut”


Nelson Mondialu’ continuă cu dezvăluirile, după nunta de vis pe care a avut-o fiul său, Livian, cu Alexandra. El a mărturisit că a încercat să o aducă pe Delia Matache la nunta anului, dar cunoscuta cântăreață a cerut un preț ireal pentru 1 oră de cântat. 

„Nu știu cum v-ar conveni vouă să arvuniți un lăutar și în ultimul moment să vă spună că nu poate să vină și că vă dă banii înapoi. Nu știu cum ați fi voi. Când am văzut că treaba e nasoală, l-am sunat pe intermediatorul lui Delia. Delia Matache a cerut 1000 de euro pe minut. O oră, 60.000 de euro. Dar a zis că nu poate veni că are concert”, a precizat Nelson, în timpul unui live pe TikTok. 

Citește și: Cât a cerut Horia Brenciu ca să cânte la „nunta anului” din Cluj. Fiul lui Nelson Mondialu’ nu s-a uitat la bani

Totodată, Nelson a mai precizat că și Ștefan Bănică a avut același preț pe minut, de o mie de euro, doar că el nu cântă la nunți. De asemenea, nici Loredana Groza nu a putut să vină, iar în final au reușit să-l aducă pe Horia Brenciu, pentru suma modică de „doar” 25.000 de euro. 

„El a putut să vină. Astea nu sunt prețuri băgate de minute, căutați pe Google prețurile”, a spus Nelson, în timpul unui live pe TikTok.

Comentarii Facebook