Vineri 18 Octombrie

Atenție fetelor, YNY Sebi este singur și disponibil! Ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea iubită: „Vreau să fiu implicat 100%”


În atenția tuturor domnișoarelor! YNY Sebi, unul dintre cei mai în vogă trapperi de la ora actuală, a dezvăluit că este singur și total disponibil, dar și ce pretenții are de la viitoarea parteneră. 

E tânăr, talentat, cu un succes răsunător, dar și disponibil pe plan emoțional. YNY Sebi a povestit pentru spynews.ro care sunt condițiile pe care trebuie să le respecte următoarea parteneră a artistului, dar și de ce este singur în acest moment. 

YNY Sebi a dezvăluit că nu și-a găsit momentan persoana potrivită și preferă că acum să fie mai mult implicat pe partea profesională decât pe partea persoanală. Deși știe că dezvoltarea parcă este mai plăcută în doi, momentan nu este pentru o relație. Totuși, artistul a declarat că și când va avea o relație, vrea să fie sigur că va da totul persoanei de lângă el. 

Nu sunt într-o relație, nu a apărut până acum persoana potrivită în viața mea, vreau să mă dezvolt mai mult pe plan profesional. Sunt unele persoane care se dezvoltă mai bine dacă au și o persoană lângă ei care îi ajută, îi sprijină, dar momentan nu cred că e făcută o relație pentru mine, când va fi momentul relației pentru mine vreau să fiu implicat 100%”, a spus YNY Sebi pentru sursa citată 

Astfel că YNY Sebi a dezvăluit și care sunt pretențiile sale de la viitoarea iubită, fiind de părere că trebuie să aibă o conexiune strânsă cu aleasa inimii lui. 

Să fie conexiunea cea mai importantă. E normal, avem câteva preferințe, culoarea ochilor, părului, înălțimea și așa mai departe, dar mi se pare că vibe-ul, sentimentele, contează cel mai mult. Dacă există conexiune poate să nu se respecte niciuna dintre calitățile pe care le-am scris pe foaie și le-am bătut în cuie”, a mai spus tânărul cântăreț.

Comentarii Facebook