Vineri 27 Septembrie

Au divorțat în urmă cu trei ani, dar certurile de cuplu nu s-au oprit acolo. Clujeanul Alin Oprea, vorbe dure la adresa fostei soții: „Avea trei amanți”


Alin Oprea și Larisa Uță au ținut multă vreme primele pagini ale tabloidelor după ce au divorțat cu mare tam-tam în anul 2021. Deși au petrecut mai bine de două decenii împreună, atât cu momente fericite, cât și cu dificultăți, cei doi nu au reușit încă să îngroape securea războiului și să facă pace. Relația lor rămâne tensionată, în ciuda despărțirii oficiale.

La trei ani de la divorț, fondatorul trupei Talisman și fosta lui parteneră își aduc acuzații grave.

Totul a început când Larisa Uță a fost invitată în podcastul lui Adrian Cristea, „Un podcast mișto by Bursucu”, unde a făcut declarații pe larg despre căsnicia cu Alin Oprea. A vorbit și despre despre copiii lor și bineînțeles, despre divorț. Fosta soție l-a acuzat pe cântăreț de infidelitate susținând că a găsit în telefonul lui o filmare cu el și cu o presupusă amantă a acestuia.

„Toată viața noastră, 24 de ani, am avut telefoanele pe masă. Am avut aceeași parolă toată viața. Nu am controlat niciodată în viața mea telefonul lui. Pentru că eu consider că în momentul în care controlezi telefonul, e clar că ai o bănuială. Când deschid telefonul, văd o singură poză, făcută în seara respectivă, el cu două femei. Nu am comentat nimic. A doua zi dimineață, a intrat la duș. Și-a lăsat telefonul băgat sub fața de masă.

Când mă uit în videoclipuri, văd o doamnă cu mișcări suave. Am văzut actul în sine. Nici măcar nu l-a filmat altcineva, el filma chestia asta. Am intrat în baie, i-am lăsat telefonul și am ieșit. A ieșit instant. Nu am putut să mă duc în fața lui să stau de vorbă cu el. Avea femeia aia poze cu el de ani de zile. Erau la ea pe Facebook. Nu știu exact cam când au început, ei zic că 2019-2020. Eu cred că relația lor a început din anul 2018”, a spus Larisa Uță în cadrul podcastului.

Bineînțeles că aceste declarații au ajuns și la urechile lui Alin Oprea care a acordat un răspuns la spusele fostei sale soții. Invitat la „Xtra Night Show” la Antena Stars artistul și-a spus partea de adevăr. După ce a fost acuzat că relația cu actuala soție, Medana, a început din timpul căsniciei fostei lui căsnicii, artistul a negat.

 „A avut trei amanți și am încercat prima variantă și să vorbesc cu ea. Și atunci am sunat-o și am vorbit cu ea. I-am dat câteva detalii din convorbiri cu cine a vorbit, ce a vorbit și a zis că nu e cum spun eu, că au fost doar doi. Mi-a spus că au fost doar doi. Ea a recunoscut două dintre relațiile extraconjugale și a spus că era vorba de un cetățean german cu care am avut o relație mai specială și că este și un băiat antrenor de kangoo jumps și a spus că o să le spună și copiilor despre ce este vorba”.

Ulterior, artistul a explicat că în timpul mariajului lor, Larisa Uță ar fi avut legături cu zece bărbați, dar că dorința de a avea un divorț civilizat l-a împiedicat să vorbească până acum despre aceste probleme.

„Unul dintre ei este o persoană relativ publică. Nu-i destul să zic că m-a înșelat o dată ca să avem un divorț civilizat. Eu cred că e ok atât. Eu am dovezi clare pentru zece persoane. Sportivi, boxeri profesioniști de la Buzău, patroni de club din Calea Victoriei, patroni de restaurant, patron turc de hotel din zona Cișmigiu, impresari muzicali, membru german a trupei Phoenix”, a declarat artistul.

Comentarii Facebook