Miercuri 18 Septembrie

Au trecut două luni de când Isaia a venit pe lume, iar Vlăduța Lupău a urcat deja pe podiumul de modă: „Vreți să vă spun secretul?”


Au trecut două luni de când Isaia a venit pe lume, iar Vlăduța Lupău a urcat deja pe podiumul de modă. Cum și-a revenit atât de repede după ce a născut? Explică chiar vedeta din Ardeal într-un interviu.

Miercuri, 11 septembrie, a debutat în orașul de pe Bega cea de-a IX-a ediție a festivalului Timișoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea, iar în acest an tematica a fost „Eleganța tradițională”.

Invitate au fost două dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din noua generație, Olguța Berbec și Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a încheiat seara cu prezentarea unor costume populare unice, din Ardeal.

„Am zeci de costume populare în colecția mea, dar unul dintre ele este mai special și l-am înrămat. Este costumul cu care eu am câștigat marele premiu la cel cel mai important concurs de folclor, „Maria Tănase”, și totodată este costumul cu care bunica mea a fost mireasă. Este pus în ramă și nu l-am putut aduce azi, dar și cele 5 costume pe care le-ați văzut, cu al meu șase, sunt tot din colecția personală”, a declarat Vlăduța Lupău potrivit libertateapentrufemei.ro.

De remarcat cât de bine arată artista la doar două luni de la nașterea lui Isaia, pe care l-a botezat luna trecută. 

„Foamea, alăptatul și alergatul după copil. Eu sunt o persoană care oricum nu mănâncă foarte mult, nu exagerez cu mâncarea și sunt și foarte activă. În plus, și alăptatul ajută la slăbire”, ne-a declarat îndrăgita solistă”, spune Vlăduța că e „secretul” siluetei perfecte. 

vlad.jpeg

Comentarii Facebook