Aurel Tămaș, glumă de Rusalii pentru fani: „Dedicație pentru vegani” - FOTO


Îndrăgitul cântăreț clujean Aurel Tămaș și-a invitat prietenii de Rusalii la o petrecere câmpenească


Îndrăgitul cântăreț clujean Aurel Tămaș a făcut din nou senzație pe rețelele de socializare, de această dată cu o glumă adresată fanilor săi de Rusalii. Artistul a postat o fotografie de la o petrecere câmpenească alături de prieteni, unde principalul element de atracție a fost un purcel la proțap.

Fanilor artistului le-a lăsat gura apă când cântărețul s-a lăudat cu purcelul la proțap. 

În postarea însoțită de o fotografie sugestivă, Tămaș a glumit: „Sus pe Șesu de la Jina, cu șefii Happy și baciu Bebeșelea. O dedicație pentru vegani”, stârnind hohote de râs și numeroase reacții din partea fanilor.

Comentariile nu au întârziat să apară, mulți dintre urmăritorii săi apreciind umorul și buna dispoziție pe care le aduce de fiecare dată.

Aurel Tămaș, cunoscut pentru spiritul său jovial și pentru implicarea în viața comunității, continuă să fie un reper în muzica populară românească, iar astfel de evenimente contribuie la consolidarea legăturii strânse dintre el și admiratorii săi. De fiecare dată, artistul găsește noi modalități de a-și surprinde și bucura publicul, demonstrându-și talentul nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi.

 

porc.jpeg

Comentarii Facebook