Aurel Tămaș, moment emoționant pe scenă alături de fiul lui. Frumos și talentat de topește inimile tinerelor, Antoniu „a primit botezul publicului!” VIDEO


Fiul lui Aurel Tămaș face primul pas pe scenă alături de tatăl său: La 23 de ani, tânărul este de-a dreptul fermecător

Antoniu Tămaș, fiul cunoscutului cântăreț de muzică populară Aurel Tămaș, a urcat pe scenă alături de tatăl său, la un concert în Arad. La 23 de ani, tânărul nu doar că impresionează prin talentul său muzical, dar și prin farmecul său, care a cucerit inimile spectatorilor.

Un drum artistic promițător

În vară, Antoniu și-a lansat oficial cariera muzicală cu primul său single, intitulat „Promisiuni”. După ce a crescut înconjurat de muzica tatălui său, pasiunea pentru acest domeniu l-a condus pe Antoniu să transforme dragostea sa pentru muzică într-un stil de viață. Cu influențe retro și synth din anii ’80, „Promisiuni” este o poveste reală despre iubire și dor de vară.



Un moment emoționant pe scenă: „Hai cântă una de-a mea. Antoniu a primit botezul publicului din Arad”

La concertul din Arad, Aurel Tămaș a glumit cu fiul său, spunând: „Hai, cântă una de-a mea!” Atmosfera a fost una deosebită, iar Antoniu a primit „botezul publicului” într-o seară memorabilă. Acesta a reușit să-și etaleze talentul și să se conecteze cu publicul, iar Aurel a fost mândru să-l aibă alături.

Un artist cu perspective

Screenshot 2024-10-10 130449.png

Născut pe 2 ianuarie 2001 în Cluj-Napoca, Antoniu Tămaș a avut o carieră anterioară ca jucător profesionist de tenis, dar muzica a fost mereu o parte importantă din viața sa. În prezent, el urmează cursurile Facultății de Business la Universitatea Babeș-Bolyai, în timp ce își dezvoltă cariera muzicală. De asemenea, Antoniu este implicat într-o afacere de familie care transformă o clădire-monument din Cluj în boutique hotel.

Aurel Tămaș este extrem de mândru de decizia fiului său de a-i călca pe urme în muzică și îl susține necondiționat. 

Citește și : Fiul lui Aurel Tămaș, frumos de rupe inimile tinerelor, fost tenismen de performanță, se lansează astăzi în muzică cu primul lui videoclip VIDEO - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Comentarii Facebook