Bal de absolvire de poveste cu valsuri vieneze la Liceul Janos Zsigmond din Cluj-Napoca!/Eleganță și emoție: Valsul elevi- părinți- VIDEO


Bal de Absolvire memorabil la Liceul Janos Zsigmond din Cluj-Napoca: Elevii au dansat vals cu părinții

Elevii de la Liceul Unitarian ”Janos Zsigmond” din Cluj-Napoca au sărbătorit aseară încheierea anilor de liceu printr-un bal de absolvire cu totul special. Însoțiți de părinții lor, elevii de clasa a XII-a au valsat într-o atmosferă plină de eleganță și emoție. Momentul care a smuls cele mai multe lacrimi a fost cel în care elevii au invitat părinții la vals. 

Atmosfera a fost una de poveste, cu decoruri elegante și melodii clasice de vals. Îmbrăcați în ținute de gală, elevii au strălucit alături de părinții lor pe ringul de dans. Momentul culminant al serii a fost valsul, în care fiecare elev a dansat alături de unul dintre părinți, un simbol al recunoștinței și al legăturii speciale dintre generații.

Râsetele și voia bună au fost la ordinea zilei, iar elevii au profitat din plin de ultimele clipe petrecute împreună ca și colegi de liceu.

Evenimentul a lăsat în urmă amintiri de neșters și promisiuni pentru un viitor strălucit.

Balul de absolvire de la Liceul Janos Zsigmond este unul de tradiție și, ca în fiecare an a fost un succes și o dovadă a faptului că eleganța și muzica clasică nu se demodează niciodată. 

bal Janos Zsigmond 1.jpg



bal janos Zsigmond 2.jpg



bal janos Zsigmond 3.jpg


bal janos Zsigmond 4.jpg

Comentarii Facebook