Duminica 8 Septembrie

Bebe Rexha a avut o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Dacă mă lovești cu ceva, îți voi lua tot ce ai” - VIDEO


Cunoscuta cântăreață în vârstă de 34 de ani, Bebe Rexha, a avut o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert susținut în Norvegia. Artista nu se află la primul incident de acest tip.

Prezentă la festivalul Palmesus din Kristiansand, Norvegia, interpreta piesei „In the Name of Love” și-a ieșit din minți în momentul în care un fan a încercat să arunce cu un obiect pe scenă.

„Dacă mă lovești cu ceva pe scenă, îți voi lua tot ce ai. Nu te juca cu mine acum”, spune Bebe Rexha, conform imaginilor apărute pe rețelele sociale.

Ulterior, artista a vorbit cu agenții de securitate, cărora le-a cerut să-l identifice rapid pe „agresor”.

„Care a fost? Arătați-l, vreau să-l văd”, spune ea publicului.

„Ieși! Ieși de aici! Asta e, s-a terminat pentru tine”, i-a spus Bebe Rexha celui care ar fi vrut să arunce cu un obiect în ea, în timp ce individul era condus spre ieșire.

Incidente la un concert cu Bebe Rexha

La începutul lunii iunie, Bebe Rexha a susținut un concert unde s-au înregistrat noi incidente. Mai multe persoane prezente la show-ul pe care artista l-a susținut în Wisconsin au fost escortate de poliție în afara perimetrului, după ce au aruncat cu diverse obiecte pe scenă. Rexha a ajuns la spital anul trecut, după ce a fost lovită în față cu un telefon în timpul unui spectacol la New York.

În timpul unui concert în Green Bay, Wisconsin, pe care l-a susținut zilele trecute, pe 1 iunie, starul pop în vârstă de 34 de ani le-a cerut polițiștilor să scoată din mulțime mai multe persoane pentru că au aruncat cu obiecte în ea.

„Dacă vrei să mă lovești în față, i-am pus să depună plângere împotriva celuilalt tip. Mi-ar plăcea să devin mai bogată, așa că, hai, aruncă”, a spus ea pe scenă, asigurându-și fani că a glumit cu privire la acest îndemn și subliniind că nu tolerează un astfel de comportament, conform profm.

Comentarii Facebook