Bia și Robert de la Mireasa au sărbătorit șașe luni de la căsătoria civilă! Ce mesaj a transmis absolventa facultății de jurnalism de la Cluj


Bianca, absolventa facultății de jurnalism de la Cluj, și Robert, amândoi foști concurenți la Mireasa, sezonul 8, au sărbătorit șase luni de când și-au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. 

Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție cu jumătate de an în urmă și pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. Robert a cerut-o în căsătorie pe Bianca în Milano, reușind să o suprindă cu adevărat după ce a ascuns inelul în înghețată. Astfel, cei doi au depus actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, asta fiind dorința mamei fostului concurent. În cele din urmă, pe data de 22 decembrie 2023, Bia și Robert au devenit soț și soție. 

Bianca este absolventa promoției 2022 a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Jurnalism, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Recent, aceasta a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare de cel care i-a furat inima. 

Totodată, tânăra noastră a scris și câteva rânduri emoționante pe care i le-a dedicat lui Robert. 

Soțul meu, uneori, când mă gândesc că totul este în cădere liberă, ești tu și-mi amintești că orice ar fi în jurul meu, sunt cel mai norocos om de pe pământ că te am pe tine. Noi știm și tu ai dat crezare că fericirea constă doar în sufletul care este unit cu al tău, nimic mai mult. Fie că suntem pe o plajă sub soare, sau doar în livingul casei noastre, fie că azi a fost rău sau bine, ne iubim infinit și azi știu că tu, cel mai bun suflet de pe pământ, cu convingerile tale puternic întemeiate despre simplitatea fericirii, ești tot ce am nevoie să fiu un om împlinit. Te iubesc... pentru totdeauna. 22.12.2023. Azi, 6 luni. Ne-a rămas o viață de sărbătorit”, a scris fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa.

Comentarii Facebook