Vineri 13 Septembrie

Bucurie mare în familia lui Culiță Sterp! Sora artistului, Geta, a anunțat că este însărcinată: „În curând, te vom ține în brațe”


Sora mai mică a lui Culiță Sterp, Geta, se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Tânăra a dezvăluit că este însărcinată, pe rețelele de socializare, împărtășind bucuria cu toți cei care o urmăresc. 

Puișorule! În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea! Mama și tata!”, a scris Geta Sterp, în descrierea videoclipului în care a făcut marea dezvăluire.

În anul 2022,  Geta Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, iar acum cei doi vor deveni părinți. Sora lui Culiță Sterp a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă, însoțite de  un mesaj emoționant. 

Nu îmi găsesc cuvintele când vine vorba de tine. Nu mi le găsesc pentru că, uneori, stau, mă gândesc și nu-mi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece. Iubirea este motivul pentru care Dumnezeu a creat lumea. A pus în noi iubire, să te avem pe tine. Să știi că aici, pe Pământ, nu vor fi doar zile senine, însă eu te voi învăța să trăiești frumos, să fii un om bun și să te bucuri de lucrurile simple, pentru că așa vei găsi adevărata fericire. Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi „mama”. În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea.”, spune Geta Sterp în videoclipul în care face marele anunț. 

Până acum, Geta Sterp nu a dezvăluit dezvăluit sexul bebelușului, păstrând surpriza pentru mai târziu. Sora lui Culiță Sterp a împărtășit cu urmăritorii că este extrem de entuziasmată și așteaptă momentul în care își va strânge bebelușul în brațe. 

Internauții au asaltat-o pe viitoarea mămică cu mii de mesaje în care au felicitat-o și i-au transmis cele mai bune gânduri. 

Comentarii Facebook