Când se difuzează finala Insula Iubirii 2024. Ultimele zile ale show-ului matrimonial vin cu mari provocări pentru ispita din Cluj


Insula Iubirii 2024 se apropie cu pași repezi de final. Ultimele zile ale show-ului matrimonial vin cu mari provocări, dar și cu mari tentații, emoții și decizii neașteptate, care pot schimba complet totul pentru concurenți.

În ediția din 13 august 2024, Cristina Rotaru a fost sfâșiată de durere după confruntarea avută cu ispita Diandra Moga, din Cluj. Camerele au surprins ce făcea soțul ei, în tot acest timp.

Cristina și ispita Diandra s-au confruntat la bonfire în ediția anterioară. Soția lui Andrei a fost dezamăgită încă o dată de situația în care a ajuns să fie din cauza bărbatului și nu a ezitat să își exprime supărarea. După ceremonia focului, concurenta abia dacă și-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Cum ești tu un om asumat dacă nu ai pus punctul pe i încă de acasă? De ce trebuia să mă târăști aici, să mă lași singură cu durerea asta mare?”, a zis Cristina, cu lacrimi în ochi. Între timp, Andrei stătea de vorbă cu ceilalți concurenți din vila băieților și nu părea deloc îngrijorat.

Antena 1 a anunțat că marea finală a emisiunii Insula Iubirii 2024 va avea loc sâmbătă seara, 24 august. Prezentatorul Radu Vâlcan, împreună cu ispitele își vor da întâlnire la un local din Capitală, pentru a urmări ultimul episod al show-ului. 

Vezi și: Lucrurile se complică și mai mult în relația ispitei din Cluj cu Andrei Rotaru. Concurentul își iubește soția? „Ne iubim, ne dorim binele”

Comentarii Facebook