Carmen de la Sălciua nu și-a reglat toate conturile cu fostul soț! Artista vrea să-l dea în judecată pe Culiță Sterp: „Nu am primit niciun ban!”


Deși s-au despărțit de ani buni, Carmen de la Sălciua și Cultiță Sterp nu par a fi în relații tocmai bune și, aparent, mai au câteva conturi de reglat, la propriu. 

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai cunoscute artiste din Transilvania, vrea să-l dea în judecată pe Culiță Sterp, aceasta fiind ultima soluție dacă fostul său soț nu îi va da banii pe care i-a făcut pe Youtube pe seama numelui ei. 

Pe scurt, în perioada în care cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, Culiță a creat un cont de Youtube unde posta constant atât munca sa, cât și munca soției sale din acea perioadă. Cei doi au divorțat, iar pagina comună de Youtube a devenit pagina oficială a lui Culiță Sterp. 

Carmen de la Sălciua își cere banii cuveniți 

Pe Carmen de la Sălciua nu a mai interesat-o de soarta paginii, însă a observat că vizualizăriile la melodiile sale curgeau încontinuu, iar odată cu asta, se umpleau și buzunarele lui Culiță. Prin urmare, Carmen și-a cerut partea de pe urma muncii sale, însă spune că fostul său soț nu i-a dat nici măcar un leu. 

La un moment dat, echipa cântăreței i-a trimis lui Culiță o notificare prin care a cerut ca una dintre melodii să fie șterse, iar artistul s-a conformat. Acum, artista își cere banii cuveniți. 

Nu am primit niciun ban! Nu am vorbit cu vreun avocat, încă, am vorbit cu echipa mea, cu cei care se ocupă de canalul meu de YouTube.

Noi când ne-am despărțit, canalul de YouTube, deși era un canal comun, a rămas la el. Așa ne-am înțeles. În momentul ăla, eu tot ce îmi doream era să ies din relația respectivă. Nu mă mai interesa și nu m-am mai gândit vreo secundă la treaba asta. Canalul de YouTube a rămas la el, el și-a schimbat numele, lucru care nu m-a deranjat. Pe mine m-a deranjat că în continuare melodiile cu el, cu mine au rămas pe canalul lui de YouTube fără ca eu să primesc vreun ban.

Până acum eu nu i-am spus niciodată nimic, pentru că nu am mai vorbit cu Culiță de mulți ani. I-am trimis doar o notificare de la echipa mea de la YouTube ca să șteargă melodia „Jocurile de noroc”. Asta a fost toată conversația, care nu a fost, de fapt, o conversație între noi doi. A fost între părțile de YouTube.

A dat jos melodia apoi, dar piesele pe care eu le-am compus, care au făcut multe milioane de vizualizări, sunt melodii de pe urma cărora nu am câștigat niciun ban. N-am o problemă… Probabil că nu a avut el curajul să mă sune pe mine.

Măcar putea să transmită măcar echipei mele, lui Nek, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, mai ales că eu am compus acele melodii, în primul rând. Le-am compus pe toate și ele în continuare se află pe canalul lui. Mă deranjează că asta se numește plata muncitorului, știi cum e?”, a declarat Carnen de la Sălciua, în exclusivitate pentru fanatik.ro

Comentarii Facebook