Carmen Grebenișan a mărturisit secretele ei în materie de alimentație. Fanii au rămas cu gura căscată: „Știu sigur că așa e”


Carmen Grebenișan a vorbit despre secretele ei cu privire la alimentație, iar fanii au rămas surprinși de cele spuse. 

Chiar dacă nu este nutriționist, cunoscuta influenceriță s-a documentat temeinic și este sigură pe ce spune, motiv pentru care a prezentat o listă cu alimentele pe care le consumă zilnic și beneficiile miraculoase pe care le aduc. 

Știați că varza murată îți poate salva relația, viața, job-ul, sănătatea și buna dispoziție? Mi se pare că probioticele sunt cele mai importante alimente, pe care trebuie să le consumi zilnic. Lipsa probioticelor poate să ducă la probleme digestive, scăderea imunității, inflamație cronică, tulburări emoționale și mentale, precum și încetinirea metabolismului. Așa că, poți să te îngrași mai ușor dacă nu mănânci probiotice. Afectează tot echilibrul general al sănătății. Eu chiar nu sunt nutriționsit, dar pe asta o știu sigur că așa e”, a spus Carmen Grebenișan.

Totodată, ea a mai declarat că iaurtul kefirul și produsele fermentate din soia se enumeră printre alimentele pe care Carmen Grebenișan le recomandă cu toată încrederea.

Pot să vă dau o listă foarte bună cu alimente ce conțin probiotice. Iaurtul și kefirul sunt surse excelente de bacterii benefice pentru digestie, dar dacă nu vă plac lactatele, varza murată, kimchi, sunt pline de vitamine și de fibre, miso, tempe, produse fermentate din soia. Kombucha, iar, o băutură fermentată din ceai cu proprietăți probiotice”, a mai spus influencerița, potrivit cancan.ro


Comentarii Facebook