Duminica 13 Octombrie

Carmen Grebenișan e însărcinată?! Ce a postat influecerița din Cluj de i-a făcut pe cei 1 milion de urmăritori să creadă că va deveni mămică

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, a stârnit un val de speculații după o postare misterioasă pe Instagram, care a pus pe jar internetul! Vedeta, care trăiește o poveste de iubire alături de Cristian, noul bărbat din viața ei, a lăsat urmăritorii să se întrebe: „Este însărcinată Carmen?”

Imaginea care a provocat frenezia online, publicată de cancan, arată doar picioarele ei și ale lui Cristian, alături de o frunză pe care stă scris mesajul enigmatic: „Noi 3”. Fanii nu au întârziat să își exprime curiozitatea și au inundat secțiunea de comentarii cu întrebări și felicitări, chiar dacă vedeta nu a confirmat nimic oficial.

După despărțirea dureroasă de fostul soț, Alex Militaru, Carmen și-a găsit liniștea alături de Cristian, dar preferă să păstreze detaliile intime departe de ochii publicului. Deși nu a oferit nicio declarație clară, Carmen pare mai fericită și mai împlinită ca niciodată, alimentând astfel zvonurile despre o eventuală sarcină.

Rămâne de văzut dacă barza chiar va ajunge în familia influenceriței sau dacă totul este doar o interpretare a fanilor, dornici de vești mari! Publicul așteaptă cu sufletul la gură un anunț oficial din partea vedetei.

carmen.jpg

Comentarii Facebook