Sambata 14 Septembrie

Carmen Grebenișan este îndrăgostită și nu îi este rușine să recunoască! Detalii neștiute despre noul iubit: „Nu este din Cluj, este din Zalău”


Carmen Grebenișan a trecut recent printr-un divorț, dar vedeta nu pare deloc afectată de acest capitol din viața ei. Influencerița clujeană a început o nouă relație și se declară mai fericită ca niciodată, chiar dacă partenerul ei locuiește în America. 

Într-un interviu pentru Cancan, Carmen a vorbit despre legătura specială pe care o are acum și despre o lecție importantă învățată din mariajul anterior. Deși nu intenționează să își expună relația, aceasta a precizat că nu vor "sta ascunși", ci pur și simplu nu vor face mare vâlvă pe acest subiect.

„Eu sunt foarte bine, este o relație privată, nu ascunsă, dar nu vreau să fie expusă. Am învățat mai multe lucruri din relația trecută și am decis că este mai confortabil și pentru mine și pentru actualul partener să fie mai privată, pe cât se poate. Nu este nimic ascuns, dar nu o să ne vedeți foarte des în online. Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult. 

Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere. Cred în faptul că chiar dacă ai o persoană lângă tine și nu este momentul să o descoperi, nu o vei descoperi chiar dacă stă lângă tine și 20 de ani. Iar atunci când vine momentul potrivit, te deschizi și tu. Nici eu nu am fost deschisă, aveam alte target-uri, alte gânduri și alt nivel de conștientizare a nevoilor mele”, a declarat Carmen Grebenișan pentru Cancan.

Carmen a admis că totul a fost neașteptat și la început, nici măcar nu a flirtat cu acesta. 

„Eu am fost cea care a făcut primul pas. Am simțit să discut cu el despre un subiect care nu avea legătură cu relația noastră de acum și asta a dus mai departe la o comunicare mult mai apropiată. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. Am ținut legătura, chiar dacă a fost la distanță o lungă perioadă de timp. El nu locuiește în România. Într-un final ne-am întâlnit și ne-am dat seama că este mai mult decât ne-am fi imaginat”, a mai spus Carmen.

tu.jpg

Comentarii Facebook