Carmen Grebenișan, fără regrete după divorț: „Un proces care credeam că va dura vreo 2 zile, a durat doar 2 ore”


Carmen Grebenișan s-a mutat din apartamentul în care a locuit cu fostul partener. Cei doi își amenajaseră locuința pe gustul lor, având inclusiv un jacuzzi pe terasă.

Influencerița clujeană a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu numeroase cutii în care se află obiectele sale personale. A adăugat că este gata pentru un nou început și că a avut nevoie de o echipă de mutări pentru ca procesul să fie cât mai rapid.

„Uneori, noile începuturi arată așa. Azi m-am mutat cu lucrurile de la vechea locuință, intr-un apartament, în complex. Un proces care credeam că va dura vreo 2 zile, a durat doar 2 ore, în total, cu ajutorul celor de la mutări. Ei bine, este timpul pentru câteva vederi noi”, a scris Carmen Grebenișan pe rețelele de socializare.

Recent, Carmen a fost surprinsă de paparazzi Cancan în compania unui bărbat. Gesturile lor au dat de înțeles că între ei nu există o simplă relație de prietenie. Cei doi au luat masa la un restaurant și au făcut cumpărăturile împreună, exact ca un cuplu. Mai mult, proaspeții îndrăgostiți au mers îmbrățișați pe stradă și s-au sărutat. La final, Carmen, împreună cu noul ei partener s-au îndreptat către apartamentul ei din Floreasca.

Comentarii Facebook