Carmen Grebenișan, îndrăgostită din nou, la o lună după divorț. FOTO cu noul cuplu


După o despărțire dureroasă, Carmen Grebenișan demonstrează că există viață și fericire după divorț! Influencerița clujeană a surprins pe toată lumea în urmă cu trei luni când a anunțat că va divorța de Alex Militaru, dar acum pare că și-a găsit din nou fericirea în brațele unui nou iubit. CANCAN.RO a obținut primele imagini cu cei doi îndrgostiți.

Imediat după divorț, Alex Militaru a ales să-și refacă energia în Bali, în timp ce Carmen s-a bucurat de compania prietenei sale, Alina Ceușan, și a călătorit prin Spania, Italia, Mexic și alte destinații exotice. Fosta concurentă de la Asia Express nu a pierdut timpul și a descoperit o nouă iubire, iar acum îi vedem în ipostaze tandre alături de noul ei partener.

CANCAN.RO a surprins-o pe Carmen alături de noul iubit în zona Floreasca, unde au luat masa la un restaurant. După ce s-au delectat cu preparate delicioase și s-au hidratat, cei doi au continuat ziua cu diverse activități, inclusiv o vizită la un magazin de telefonie mobilă și câteva cumpărături.

carmen grebenisan 3.jpg

Noul iubit al lui Carmen s-a dovedit a fi un partener de nădejde, ajutând-o cu cumpărăturile și arătându-se un adevărat gentleman. Cei doi nu s-au sfiit să-și arate afecțiunea în public, sărutându-se pasional și bucurându-se de compania celuilalt.

Carmen Grebenișan radiază de fericire alături de noul ei iubit, iar momentele de tandrețe și gesturile de afecțiune sunt o dovadă clară că și-a găsit din nou echilibrul și bucuria. Seara lor s-a încheiat în apartamentul din zona Floreasca, unde influencerița locuiește când vine în București. Mai multe imagini exclusive cu cei doi îndrăgostiți sunt disponibile în galeria foto de pe CANCAN.RO.

carmen grebenisan 1.jpg

carmen grebenisan 2.jpg

Comentarii Facebook