Marti 17 Septembrie

Carmen Iohannis a optat pentru o ținută elegantă în prima zi de școală. Prima Doamnă a României predă limba engleză la o școală din Ardeal


Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a participat la deschiderea noului an școlar, la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă limba engleză. Eleganța și stilul au fost asigurate de o rochie de lux, semnată de designerul american Tory Burch, care a atras privirile tuturor celor prezenți.

La fel ca în fiecare început de an școlar, Carmen Iohannis a fost prezentă la ceremonia de deschidere, în calitate de profesoară la prestigiosul Colegiu Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

De data aceasta, Prima Doamnă a țării noastre a optat pentru o rochie mini dress de culoare crem, cu imprimeuri grafice delicate, semnată de renumitul designer Tory Burch.

Rochia aleasă de Carmen Iohannis, din colecția Tory Burch, a fost un model apreciat, care s-a epuizat rapid din stocul magazinelor online. Este vorba despre o rochie graphic-print silk-twill minidress, care a avut un preț final de 385 de lire sterline înainte de a fi sold out.

Deși rochia purtată de Carmen Iohannis nu mai este disponibilă pe site-urile oficiale ale designerului, modelele similare create de Tory Burch pot costa între 500 și 1.200 de euro, potrivit playtech.ro.

Mesajul transmis de Carmen Iohannis

„Mi-a fost dor de copii. A fost o zi plină de emoție și bucurie ca în fiecare început de an școlar și mă gândesc cu drag la toți elevii și părinții dințară, și bunicilor și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzi numai de bine”, a transmis Carmen Iohannis.


hohanis-2.jpeg

Comentarii Facebook