Cât a cerut Horia Brenciu ca să cânte la „nunta anului” din Cluj. Fiul lui Nelson Mondialu’ nu s-a uitat la bani


S-au dat bani cu nemiluita la nunta lui Livian Pop de la Puterea Dragostei cu Alexandra, care a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, la Cluj-Napoca! Tatăl adoptiv al vloggerului a prezentat lista sumelor băgate în marele eveniment, de la banii dați pentru artiștii care au cântat până la darul de nuntă cu care mirii au mers acasă.

Nelson Mondialul a spus totul, pe șleau, despre nunta fiului său adoptiv.

„80.000 de euro a costat muzica. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro. Selena și încă o doamnă, aia, cele mai tari de pe Maramureș. Nu există mai bune! Au fost 12.000 de euro. Marcel Pavel, 10.000 de euro. A mai fost încă o formație Valencienii, 14.000 de euro. Florin Salam, 15.000 de euro. Deci, 76.000 de euro.  Și acum puneți așa, la Horia Brenciu au fost necesare 10 camere. La Florin Salam alte 4 camere. 14 camere la Grand Hotel Italia. Plătite. Plus meniu la hotel. Apoi, meniu la masă, la restaurant. Deci 80.000 de euro a fost numai muzica”, a dezvăluit tatăl lui Livian Pop de la Puterea Dragostei, în exclusivitate pentru FANATIK.

doi.jpg

Nelson Mondialul a spus și cu ce s-au delectat mesenii la masă, la nunta lui Livian.

„Meniurile au avut câte 3 feluri. Nu orice mâncare cum sunt la ăștia, piept de rață sau pulpă de rață cu piure de cartofi. Bă, domnule, la noi au fost tartar, biftec, din ăla. Tartar de ton… au fost de alea italienești. Au fost de 3 feluri. Pe alese! Băuturi! Au fost cele mai bune”, a mai povestit Nelson.

Nelson Mondialu a dezvăluit că doar el a pus 30.000 de euro la nuntă:

„Eu am pus 30.000 de euro și au zis că îmi dă din ei înapoi 15.000. Nu mi-au mai dat. M-am certat acum cu familia. Că a zis că eu dau bani să-i iau înapoi, a sărit și muierea să-i ia partea. Eu sunt acum cu muncitorii, la casă.

De-abia am avut cum să fac un din ăla la bancă, să-mi las casa, ca să pot să scot bani să am cu ce să termin. Sunt cu muncitorii care mi-au zis că dacă nu le dau bani, bagă drujba în acoperiș. Da ce fac?”. 

Comentarii Facebook